БОРИСОВ СЕ ОБРУШИО НА МЕДИЈЕ: Док се ви бавите какав ко има секс, Влада задужује државу

Новости онлине

10. 11. 2021. у 19:56

БИВШИ премијер Бугарске Бојко Борисов оштро је критиковао мере садашње владе против ширења вируса корона и њених мера у сфери економије. Посебно се осврнуо на велико задуживање земље током ове године.

БОРИСОВ СЕ ОБРУШИО НА МЕДИЈЕ: Док се ви бавите какав ко има секс, Влада задужује државу

Фото: ЕПА

- Већ су узели 1,8 милијарди лева и сада намеравају да узму још пола милијарде унутрашњег зајма - додао је он.

Техничка влада, која ради од маја, већ је два пута узимала зајмове – у септембру и октобру – 200 милиона лева (103 милиона евра) и 500 милиона лева (256 милиона евра). Почетком новембра Бугарска народна банка је узела нови зајам у висини од 500 милиона лева, пуштањем државних обвезница. Када се све сабере, Бугарска се током ове године задужила 2,8 милијарде лева (1,44 милијарде евра).

Бивши премијер се индиректно осврнуо и на фотографије које су јуче освануле у медијима. На њима се види, наводно, Борисовљева спаваћа соба, неки мушкарац како спава, као и комода на којој се види оружје, новац и презерватив.

- Док се они баве глупостима - чије су комоде, какав ко има секс, и фотомонтажом – код нас се неколико пута узимају зајмови у висини од пола милијарде - изјавио је бивши премијер.

Прошлог лета, медији су такође објавили фотографије, наводно, Борисовљеве куће. Он је тада потврдио да је на слици, заиста његова спаваћа соба, али да су оружје и новац на комоди били подметнути.

(Спутњик)

БОНУС ВИДЕО: ВАШИНГТОНСКЕ ТАЈНЕ - Ко је у Белој кући био геј, а кога су волеле жене?

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)