УБИО СЕСТРЕ ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЋЕ ДОБИТИ ПРЕМИЈУ НА ЛУТРИЈИ: Тинејџер који је склопио ''пакт са ђаволом'' добио 35 година затвора

Новости онлајн

28. 10. 2021. у 16:16

ТИНЕЈЏЕР из Енглеске, који је убио две сестре, јер је веровао да је склопио пакт са ђаволом, данас је осуђен на најмање 35 година затвора.

УБИО СЕСТРЕ ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЋЕ ДОБИТИ ПРЕМИЈУ НА ЛУТРИЈИ: Тинејџер који је склопио пакт са ђаволом добио 35 година затвора

Фото: Depositphotos

Истражитељи су у дому Данијала Хусеина (19) пронашли руком написан "уговор" са "моћним краљем Луцифугеом Рофоцалеом", у којем је обећао да ће жртвовати више жена у замену за велики добитак на лутрији. Хусеин се потписао својом крвљу, преноси Скај њуз.

Младић је затим у јуну 2020. године избо сестре Бибу Хенри и Никол Смолмен док су касно навечер плесале саме у парку. Избо је Смолмен 28 пута, а Хенри осам и онда је након тога побегао са места догађаја. Током напада се посекао, па га је полиција ухапсила на основу снимака са надзорне камере и ДНК узорака.

Обећао "демону" шест жртава на сваких шест месеци

Хусеин је одрастао у Лондону и имао је проблематично детињство. Наставници су, када је имао 15 година, открили да је на школским рачунарима претраживао садржаје крајње десничарске пропаганде те су га упутили на владин програм за борбу против екстремизма.

Након убиства, полиција је открила да је и касније претраживао интернет сатанистичке форуме и десничарску идеологију.

Хусеин је у "уговору са ђаволом" обећао да ће "сваких шест месеци извести најмање шест жртвовања" и да ће "жртвовати само жене". Заузврат је тражио премију на лутрији Мега Миллионс Супер Јацкпот. У 10 дана након убиства Хусеин је потрошио 160 фунти на срећке.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

(Индекс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)