КАНДИДАТ ЗА ШПИЈУНА: Девојка открила како је сазнала да је дечко вара – једни је називају психопатом, други генијем

Novosti online

04. 10. 2021. у 23:35

НА друштвеним мрежама ћете пронаћи прегршт исповести, и жена и мушкараца који су се суочилии са прељубом и који су описали на који начин су "ухватили" невернике на делу.

КАНДИДАТ ЗА ШПИЈУНА: Девојка открила како је сазнала да је дечко вара – једни је називају психопатом, други генијем

Фото: Принтскрин ТикТок

Управо један такав видео освануо је на ТикТоку, а тактика коју је ова девојка употребила је толико сложена и промишљена, да би јој сваки запослени у ЦИА честитао. Британка Клои Пауел је открила како је преко опција на Инстаграму, а за које многи и не знају да постоје, открила да јој је дечко неверан.

Она је преко "претраживања локације" излистала сва места на којима је био њен дечко, а затим је исти модел искористила да види које све жене су биле на тој истој локацији. Затим је прегледала све њихове "сторије" и снимила их како би касније могла да их детаљније проучи. Листала је кадар по кадар и тако на снимцима открила и свог партнера.

Овај видео је прикупио више од 113.000 лајкова, а коментари су у најмању руку занимљиви. Док су је једни прозвали психопатом, други су јој честитали на проницљивости и саветовали да се бави детективским послом, јер јој то очигледно сјајно иде.

- Она није психопата, само је паметна - браниле су је кориснице ове мреже које су се вероватно препознале у сумњи на неверство партнера.

- Очигледно јој је дао повода да то уради - закључила је друга, а било је и оних који су је прозвали генијем.

- Никад нисам размишљала о овоме. Она је геније!

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)