ТЕЛА ИМ ЈЕ РАСКОМАДАО СЕКИРОМ: Монструозан злочин у Русији - убио студенткиње, па запалио стан да прикрије доказе (ВИДЕО)

Новости онлине

01. 10. 2021. у 00:50

ТРОСТРУКО убиство догодило се у руској области Оренбург на граници с Казахстаном, када су у једном стану пронађена тела две девојке и још један леш у дворишту.

ТЕЛА ИМ ЈЕ РАСКОМАДАО СЕКИРОМ: Монструозан злочин у Русији - убио студенткиње, па запалио стан да прикрије доказе (ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Истражни одбор Руске Федерације објавио је видео-запис снимљен у близини зграде, као и у стану у коме се догодио стравичан злочин. На снимку се могу видети ствари у стану, као што су лаптоп и књиге.

Руски медији јављају да су у стану у граду Гај пронађена тела студенткиња са знацима насилне смрти на телима. Девојке су имале 17, 18 и 19 година, а биле су студенткиње тамошњег Медицинског факултета и заједно су изнајмиле стан.

Како јавља РЕН ТВ, девојке су усмрћене секиром, након чега су починитељи покушали да прикрију трагове злочина тако што су запалили стан. Жртве су наводно имале убодне ране и посекотине на грудима и стомаку.

Полиција је привела једног мушкарца, али он је ослобођен сумње јер се у време убиства налазио у Уфи, главном граду Башкирије, републике у РФ. Правни бранилац за дечја права у региону Анђелика Линкова на Инстаграму је написала да су убијене девојке рођене у Републици Башкирији. Девојке су из Башкирије дошле на студије у Гај.

- Покушавамо да контактирамо њихове породице како бисмо помогли колико можемо. Професори хвале девојке за добро понашање и учење - рекла је Линкова.

Тужилаштво Оренбурга покренуло је истрагу о убиству.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)