ПУТИН ОТКРИО: Ово су највећи непријатељи Русије

Новости онлајн

27. 09. 2021. у 16:34

ГЛАВНИ непријатељ Русије су сиромаштво, здравствени проблеми, образовање и инфраструктура, изјавио је председник Русије Владимир Путин.

ПУТИН ОТКРИО: Ово су највећи непријатељи Русије

Фото: Танјуг АП

Како је навео, након објављивања резултата парламентарних избора у Русији чуо је поклич "Ура" у неколико изборних штабова, међутим, он сматра да је "још увек рано узвикивати Ура".

- Непријатељ – сиромаштво – за сада није побеђен, треба повећати ниво благостања грађана - рекао је шеф државе на састанку са потпредседницима руске владе.

Председник је нагласио да у Русији има још доста тога на чему треба радити, између осталог, на повећању нивоа и квалитета живота Руса.

Председник се обратио потпредседницима владе са молбом да у оквиру владе, министарстава и ресора формирају тимове за све сфере ради оперативне и ефикасне реализације фундаменталних задатака. Он је нагласио да очекује активан и ефикасан рад у блиској и средњорочној перспективи.

- Људи оцењују њихову реализацију, њихово решавање. Међутим, ништа мање важан и реалан је и свакодневни рад владе - изјавио је руски лидер.

Бонус видео:

ТАКО СЕ ТО РАДИ НА МИНУС 20: Владимир Путин на богојављенском купању

 

(Спутњик)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)