НИЈЕ ПОШТЕДЕО НИ БЕБУ У МАЈЧИНОМ НАРУЧЈУ: Језиви детаљи пуцњаве на Флориди у којој је страдало четворо (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

05. 09. 2021. у 22:32

МУШКАРАЦ са панциром који је себе описивао као "оспособљеног за преживљавање" је на Флориди убио четири особе, укључујући и бебу у наручју мајке.

НИЈЕ ПОШТЕДЕО НИ БЕБУ У МАЈЧИНОМ НАРУЧЈУ: Језиви детаљи пуцњаве на Флориди у којој је страдало четворо (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Твитер/ @PolkCoSheriff

Мушкарац се сукобио са полицијом пре него што је приведен, а касније је покушао да одузме пиштољ полицајцу у болници, рекао је шериф округа Полк Грејди Џад.

- Нешто касније су полицајци пронашли четири мртве особе: мушкарца, жену и одојче у кући, а другу жену у другој кући на имању - рекао је Џад. - Једанаестогодишња девојчица такође је више пута погођена и авионом је пребачена у Општу болницу Тампа на операцију. Још једно дете, за које се првобитно говорило да је нестало, пронађено је живо и здраво.

- Овај човек је јутрос убио четири особе, покушао да убије полицајце, а затим одустао - рекао је Џад. - Осумњичени се описао као "оспособљен за преживљавање" и признао да је на дрогама. Дошао је овде ради пуцњаве. Не знамо зашто.

Пуцњава је почела у суботу увече када је једна жена позвала власти због сумњивог возила.

- Рекла да јој је мушкарац који је био паркиран испред њене куће рекао "Бог ме послао овамо да разговарам са једном од ваших ћерки" - рекао је Џад у недељу новинарима.

Према његовим речима, заменик шерифа је стигао у року од шест минута и није пронашао осумњиченог, ни аутомобил. Отприлике девет сати касније, око 4:30 ујутро, полицајац удаљен неколико километара чуо је два рафала аутоматске паљбе. Полицајци су се одазвали и почели су долазити позиви који пријављују активну пуцњаву, рекао је шериф.

По доласку, пријатељи су открили да гори камион и чули су звуке пуцњаве у дворишту.

- Видели су мушкарца потпуно опремљеног панцирима и изгледало је као да је спреман за борбу - испричао је Џад. - Осумњичени је одмах потрчао назад у кућу. - У том тренутку чули смо још један рикошет и жену како вришти и бебин плач. Поручник је покушао да уђе, али је било забарикадирано. Отишао је са друге стране куће и ушао, а осумњичени је пуцао у поручника, који је узвратио ватру и изашао.

У том тренутку ствари су утихнуле. Осумњичени је изашао са подигнутим рукама и убрзо је приведен. Одведен у регионалну болницу Лејкленд, где је у једном тренутку скочио и покушао да зграби официрски пиштољ.

Фотографије које је поставио шериф округа Полк приказују размере штете на кући у недељу ујутро. Изгледа да су стаклена врата потпуно разбијена, два прозора и зид пробијени су рупама од метака, а изгорели камион је испред куће.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)