СТИЖЕ МУ ЏОКЕР ИЗ ЏЕПА: Епстинова госпођа хоће да спасе принца Ендруа

Novosti online

11. 08. 2021. у 22:53

ДЕВОЈКА покојног милијардера педофила тренутно се налази у затвору на Менхетну, оптужена је за подвођење и трговину малолетницама.

СТИЖЕ МУ ЏОКЕР ИЗ ЏЕПА: Епстинова госпођа хоће да спасе принца Ендруа

Фото: ЕПА

Гилејн Максвел, девојка покојног милијардера педофила Џефрија Епстина, спремна је да сведочи у корист британског принца Ендруа и спасе га робије, након што је против средњег сина краљице Елизабете подигнута оптужница за сексуално злостављање, напад и емотивни стрес. Како преноси британски Телеграф, Гилејн, која је Британка, спремна је да преда доказе и помогне принцу.

Добри пријатељи

Подсећамо, Вирџинија Робертс је пред судом у Њујорку поднела грађанску тужбу против средњег сина британске краљице Елизабете Друге тврдећи да ју је милијардер педофил Епстин приморао на секс с војводом од Јорка у три наврата када је имала само 17 година. Они су имали интимне односе у Лондону, у Епстиновој вили на Менхетну, као и у његовој кући на Карибима. Принц Ендру је демантовао ове наводе тврдећи да уопште и не познаје Вирџинију, али су га демантовале фотографије на којима се њих двоје налазе заједно са Гилејн Максвел. Те фотографије су снимљене у Лондону у кући ухапшене Максвелове. Пријатељи ухапшене мадам наводе да она нема скривених мотива да помогне принцу:

Милионска одштета

- Гилејн је спремна да преда доказе у корист принца Ендруа. Судски процес против принца ће почети тек за неколико година и до тада ће она или бити ослобођена или ће служити казну затвора од 85 година. Гилејн и принц су били најбољи пријатељи дуго времена и она жели да га заштити - рекао је један њен пријатељ. Дејли мејл преноси да принц нема дипломатски имунитет и да ће о његовом евентуалном изручењу САД због суђења у Њујорку одлучивати суд у Лондону. Мало је вероватно да ће он бити осуђен на робију уколико буде проглашен кривим, вероватно ће морати да плати вишемилионску одштету.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)