УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Мили у пиће сипали дрогу, за пет минута је била паралисана (ФОТО)

Novosti online

04. 08. 2021. у 18:26

МАЈКА из Велике Британије објавила је узнемирујући снимак ћерке на којем изгледа "запоседнуто" и "залеђено", након што јој је наводно у пиће стављена дрога док је била у ноћном клубу.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Мили у пиће сипали дрогу, за пет минута је била паралисана (ФОТО)

Фото: Фацебоок

Мили Таплин из Есекса је наводно у таквом стању била око четири сата - није могла да хода или говори. Почела је да се осећа лоше након првог изласка у клуб откако је напунила 18 година.

Њена мајка Клер је рекла како јој је мушкарац понудио пиће (водка и лимунада), рекавши јој да "проба ово", а убрзо након тога одведена је у болницу.

- Доктори сумњају да су јој у пиће стављене две врсте дроге - једна да је паралише, а друга да је обезнани - рекла је Клер, преноси Миррор.

Мајка је поделила ужасавајући снимак ћерке из болнице, на којем су јој очи широм отворене, вилица згрчена, а прсти укочени као канџе, као упозорење које ће помоћи да се жене заштите од предатора.

- Колико год било узнемирујуц́е, ако то спаси једну девојчицу, само једну, онда вреди да се подели. Ништа не може да вас припреми на ово, изгледало је као да је запоседнута - рекла је мајка.

Клер је додала како је потпуно занемела, питајући се шта су јој дали.

- Никада нисам видела ништа слично у животу. Била је потпуно замрзнута, руке су јој биле као канџе - додала је мајка.

Према речима мајке, пиће које јој је понудио непознати мушкарац је једино које није сама купила у ноћи изласка, почела је да се осећа лоше пет до 10 минута касније.

- Узела сам неколико гутљаја и отишла у део за пушаче. Вратила сам се и почела да се осећам као да сам превише попила, а онда ми је постало лоше - испричала је Мили.

Убрзо није могла да хода нити говори, и изгубила је контролу над рукама и ногама.

Милини пријатељи позвали су њену старију сестру Сади (28) и заједно су је унели у ауто и одвели у болницу у недељу рано ујутру.

Након што је око четири сата провела у таквом стању, Мили је истог дана пуштена из болнице.

Успела је да се опорави, а инцидент је пријављен полицији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)