ДАНИЈЕЛА СЕ УБИЛА ПОСЛЕ ВЕНЧАЊА: Њена веза је била лаж - удала се за осуђеног преваранта који је водио двоструки живот! (ФОТО)

Новости онлине

28. 07. 2021. у 16:48

ДАНИЈЕЛА Степијен, житељка Барнлија у Великој Британији, одузела је себи живот након што је сазнала да је њен муж водио двоструки живот - дане је проводио са супругом, а ноћи са њом.

ДАНИЈЕЛА СЕ УБИЛА ПОСЛЕ ВЕНЧАЊА: Њена веза је била лаж - удала се за осуђеног преваранта који је водио двоструки живот! (ФОТО)

Фото: Инстаграм/danielkadaniela

Млада жена је извршила самоубиство у августу прошле године након што је схватила да је њена веза са осуђеним преварантом била само једна велика лаж.

Истрага због њене смрти је закључена у јуну ове године, а на рочишту су размотрени и докази у вези са њеним супругом Џонијем.

Џони, који је био познатији и као Раџа Рез, или Резван Џавед, је био насилан према Данијели, и у њеном стану је гајио марихуану и крао јој је новац.

Он је ухапшен 2010. године након што је извео једну од највећих превара са осигурањем у историји Велике Британије - са својим братом је отео чак 12 милиона фунти.

Данијелина сестра Саманта је први пут проговорила о сестрином самоубиству и свему што се десило.

- Одмах сам посумњала у Џонија. Изгледао је веома посесивно, био је опседнут њом, али је према мени био груб - рекла је Саманта, која се са сестром преселила из Пољске пре десет година.

- Данијела то није могла видети. Била је веома емотивна, пратила је своје срце и очајнички је желела да се скраси и има породицу. Заиста је желела децу. Мислила је да ће јој Џони све то дати - рекла је утучена девојка.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)