ЗБОГ НЕСПОРАЗУМА СКОЧИЛА У - СМРТ: Како се први скок младе Мексиканке (25) банџијем завршио трагично (ВИДЕО)

Novosti online

26. 07. 2021. у 21:48

МЕКСИКАНКА Јесениа Моралес Гомез желела је да скочи банџијем са својим дечком. Када су обоје стали на мост, дат је знак за скок - али то није било намењено њој. Међутим, 25-годишњакиња је мислила да јој је дозвољено да скочи и на крају је пала у провалију дубоку 50 метара у Колумбији.

ЗБОГ НЕСПОРАЗУМА СКОЧИЛА У - СМРТ: Како се први скок младе Мексиканке (25) банџијем завршио трагично (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/ TAAZI Story

Вијадукт Амага у близини села Фредониа популарно је место за љубитеље екстремних спортова - десетине банџи скакача бацају се с моста у једном дану. Такође 18. јула, око 100 људи је желело да доживи ову авантуру и чекало је испред понора свој ред.

Јесениа и њен дечко стајали су једно поред другог и чекали свој први банџи скок. Уз све узбуђење, њен момак није приметио да јој конопац није био везан ни око чланака, очигледно је само стављена на упртач. Када је њеном дечку, који је већ био потпуно опремљен, дат знак да скочи, помислила је да је на њу ред - и пала је у провалију.

- Очигледно је била збуњена. Сигнал да може да скочи дат је њеном дечку, који је већ био везан за конопац - рекао је локалним медијима градоначелник Фредоније Густаво Гузман.

Одмах су неки очевици и њен дечко дотрчали да помогну Јесенији - али свака помоћ је за младу жену стигла прекасно. Иако је у овом тренутку већ била мртва, њен пратилац је и даље очајнички покушавао да је оживи. На крају је морао сам да затражи медицинску помоћ, јер је повређен док је хитао до дна провалије где је лежало Јесенијино тело. Како су лекари касније открили, Јесениа је већ претрпела срчани застој током пада пре него што је ударила о земљу.

Покренуте су истраге о томе како је могло доћи до кобног неспоразума. Упитно је да ли је компанија уопште имала дозволу да нуди банџи скокове. Јесенијин брат оптужио је инструкторе да нису били у близини и да су је оставили саму пре него што је скочила у смрт.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)