ДОБРЕ ВЕСТИ ИЗ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ: Број новооболелих у паду пети дан заредом

Танјуг

26. 07. 2021. у 00:52 >> 00:52

БРОЈ новооболелих од корона вируса пао је пети дан заредом у Великој Британији, која је данас забележила 29.173 инфицираних од ковида, док је преминуло 28 људи.

ДОБРЕ ВЕСТИ ИЗ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ: Број новооболелих у паду пети дан заредом

Фото АП

Претходна четири дана бројке су се кретале између 31.795 до 46.558 дневно оболелих, показали су подаци владе, пренео је "Мирор".

Без обзира на пад новооболелих, број људи који су хоспитализовани је порастао, па се у болницама у Великој Британији у петак налазио 4.401 пацијент, што је највиши број хоспитализованих од 22. марта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ВОЈНИК КФОРА ЛЕГАО ДА ДРЕМНЕ: Погледајте апсурдну слику из Лепосавића (ФОТО)