ПРВА ДАМА ХАИТИЈА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН АТЕНТАТА: Моизова супруга још увек у болници - "Ова бол никад неће проћи" (ФОТО)

Новости онлајн

15. 07. 2021. у 21:27

ПРВА дама Хаитија Мартин Моиз, која је рањена атентату у којем је убијен њен супруг Жовенел Моиз, огласила се из болничког кревета и захвалила лекарима који су јој спасили живот.

ПРВА ДАМА ХАИТИЈА СЕ ОГЛАСИЛА НАКОН АТЕНТАТА: Моизова супруга још увек у болници - Ова бол никад неће проћи (ФОТО)

Фото: Принтскрин/Твитер

- Хвала тиму анђела чувара који су ми помогли у овим ужасним тренуцима. Помоћу ваше нежности, љубазности и бриге успела сам некако да издржим. Хвала, хвала, хвала - написала је Мартин на Твитеру уз фотографију из болнице.

Претходно се захвалила свима који су уз њу и моле се да остане у животу.

- Хвала свима који ми помажу молитвом за повратак у живот, јер када сте у болници у рукама сте Бога и лекара. Ја, Мартин Моиз још не верујем да је мој муж овако нестао пред мојим очим, не могавши да изговори ни последњу реч. Ова бол никад неће проћи - напислаа је она.

Подсетимо, Жовенел Моиз је убијен у атентату 7. јула током ноћи у својој кући а током напада упуцана је и прва дама Мартин. Она је потом пребачена у Мајами у болницу одакле се након пардана огласила такође на Твитеру и описала ужас кроз који је прошла, као и да се све одвијало невероватном брзином тако да убице нису председнику Хаитија оставиле времена ни да проговори.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)