"МОЈЕ ДРУГАРИЦЕ СУ СИЛОВАНЕ НА ЕКСКУРЗИЈИ У ХРВАТСКОЈ": Ужасне тврдње матуранта из Аустрије, за злостављање оптужио обезбеђење хотела

Танјуг

12. 07. 2021. у 16:33

АУСТРИЈСКИ лист Кронен цајтунг објавио је сведочење осамнаестогодишњег младића који, како тврди, има сазнања о злостављању матуранткиња из своје земље које су биле на одмору на полуострву Лантерна у Хрватској.

МОЈЕ ДРУГАРИЦЕ СУ СИЛОВАНЕ НА ЕКСКУРЗИЈИ У ХРВАТСКОЈ: Ужасне тврдње матуранта из Аустрије, за злостављање оптужио обезбеђење хотела

Илустрација / Фото Depositphotos

Он је, након што је сазнао да су његове познанице наводно силоване у Хрватској током матурског пута, на друштвеним мрежама поставио платформу на којој су својеискуство изнеле бројне девојке.

Батијан је за бечки дневник рекао да је покренуо платформу како би изнео судбину које су доживеле његове познанице и како би сазнао да ли има даљих жртава.

Он је на платформи поставио да су девојке из Аустрије дрогиране и потом силоване од стране припадника обезбеђења хотела с две звездице на полуострву Лантерна.

На његову платформу, постављену на Инстаграму и Снепчету добио је многе поруке од девојака из Аустрије и Немачке које су тврдиле да су, такође, силоване.

Многе младе девојке написале да су да су се са пута вратиле трауматизоване и да не знају с ким би требало да разговарају, пренео је он.

Организатор путовања за бечки дневник рекао је да су му познате оптужбе на рачун обезбеђења, те да је та фирма ангажована од компанија из Аустрије и Хрватске. Додају и да изнете тврдње нису потврђене и указују да је истрага у току.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)