ЈОШ ЈЕДАН ПИТОН У КУПАТИЛУ: Жена у Бечу за длаку избегла угриз змије (ФОТО)

Novosti online

10. 07. 2021. у 11:22

НЕКОЛИКО дана након што је питон угризао мушкарца из Граца за гениталије, змију је у тоалету пронашла и једна становница Беча, која је два пута морала да зове хитне службе.

ЈОШ ЈЕДАН ПИТОН У КУПАТИЛУ: Жена у Бечу за длаку избегла угриз змије (ФОТО)

Foto: Printskrin Тwitter/@LPDWien

Још једна Аустријанка (68) је срела питона у свом ве-це-у, преносе бечки медији.

Подсетимо, почетком недеље је мушкарца (65) у Грацу питон угризао за гениталије док је седео на ве-це шољи и лакше га повредио.

Сада је жена у Бечу позвала полицију јер је видела ''отприлике метар дугу, тамну змију'' пре него што села на ве-це шољу.

Побегла је из тоалета и позвала хитну службу, али кад су они стигли, змије више није било. Нису имали друге па су отишли.

Међутим, пар сати касније, змија се вратила, вероватно из одвода, и жена ју је сада и фотографисала како би имала доказ да не мисле да халуцинира.

Змију су предали у Зоолошки врт, али још није познато ко је власник који је остао без змије.

У граду Енсу у Аустрији поскок је угризао младића (24) у његову стану у задњи део руке, након чега је преминуо у болници, пишу немачки медији.

Младић је наводно био искусан узгајивач који је држао више различитих змија отровница. До несреће је наводно дошло када је Аустријанац узео поскока из тераријума и ставио га у пластичну посуду како би га нахранио.

Кад се младић окренуо, поскок га је угризао, а иако су пријатељица и познаник, који су били у стану, одмах позвали хитну, лекари нису успели да га спасу.

У стану је полиција пронашла још два тиграста питона за које је младић имао дозволу, док за поскока није.

(24сата.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)