МРТАВ ЧОВЕК ШЕСТ САТИ СЕДЕО У ТРАМВАЈУ: Ушло и изашло бар 1.200 путника, нико ништа није приметио!

Novosti online

05. 07. 2021. у 16:07

ПЈЕТРАНТОНИО Д. (64) преминуо је од последица срчаног удара у трамвају број 2, који саобраћа кроз центар Цириха. Човек је преминуо док је седео у седишту, али нико ништа чудно приметио није. И тако пуних шест сати!

МРТАВ ЧОВЕК ШЕСТ САТИ СЕДЕО У ТРАМВАЈУ: Ушло и изашло бар 1.200 путника, нико ништа није приметио!

Фото: Принтсцреен

Бизаран случај догодио се пре две седмице. Пјетрантонио је у трамвај ушао у 6.21, а после 11 минута је доживео тежак срчани удар. Умро је на седишту, а да нико од путника није приметио, пише Блицк.

Према речима његовог сина, Пјетрантонио, који је радио као кројач, кренуо је на посао. Он је дизајнирао женску одећу у једној модној кући. За више од 40 година стажа, ниједном није отворио боловање. У 6:32 његова глава је само клонула, док је мирно седео у трамвају.

Син каже да је и тог јутра био лепо обучен. На себи је имао лепу плаво-белу мајицу, лагану плаву јакну и тамне панталоне. Носио је хируршку маску и седео је на средини трамваја.

Видео камере у возилу снимиле су тренутак када је преминуо. Када је трамвај улазио у станицу у 6:32, њему је глава само клецнула као да му се дрема. Још једном је подигао поглед, а потом му је клонула глава. Тако клонуле главе је био у трамвају шест пуних сати, а ником од путника који су улазили и излазили, није било ништа чудно.

У џепу је имао Ајфон 12, који је звонио око 40 пута за тих 6 сати и 45 минута откако му се изгубио сваки траг. Будући да се није појавио на послу, породица је непрестано покушавала да га добије. Трамвај је осам пута отишао до једне окретнице, и осам пута до друге. Око 1.200 људи је прошло кроз трамвај, а несрећног Пјетрантонија нико није погледао.

Тек када је једна медицинска сестра ушла у трамвај сазнало се за трагедију. Жени је било чудно што је тако фино обучен човек "као потонуо". Она је око 13:15 часова покушала да му се обрати, а када је видела да не одговара одмах му је проверила пулс. Међутим, један додир на хладну кожу је жени био јасан знак да је човек мртав већ сатима. Она је одмах обавестила шофера, који је позвао хитну помоћ, али су лекари само могли да констатују смрт.

Породици и грађанима Цириха је нејасно како нико није приметио да је у трамвају мртав човек.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)