БЕБА УМРЛА ОД ТОПЛОТНОГ УДАРА ДОК СУ РОДИТЕЉИ РОШТИЉАЛИ: Преминуо дечак од четири месеца, родитељи прекасно приметили да нешто није у реду

Novosti online

25. 06. 2021. у 14:58

ДЕЧАК стар само четири месеца преминуо је у градићу Електростал, у близини Москве, од топлотног удара. Несрећни дечак био је остављен у колицима за бебе, док су се његови родитељи забављали у природи и роштиљали.

БЕБА УМРЛА ОД ТОПЛОТНОГ УДАРА ДОК СУ РОДИТЕЉИ РОШТИЉАЛИ: Преминуо дечак од четири месеца, родитељи прекасно приметили да нешто није у реду

Фото: Н. Карлић/Депоситпхотос

Они су приметили да дечак не дише тек у седам поподне и одмах позвали хитну помоћ. али детету није било спаса, пише "Маш".

Према писању руских медија, ово није прва жртва топлотног таласа у овој земљи.

Како је наведено, млади брачни пар је одлучио да оде на роштиљ у природу заједно са својим сином који је, наводно, имао здравствених проблема од рођења.

Родитељи су дечака пре поласка нахранили, а затим отишли на излетиште близу њиховог града, где су се забављали и притом пили. Дечак је неколико сати био изложен екстремним температурама и доживео фатални топлотни удар.

Тек предвече, када су његове родитеље пријатељи позвали да оду код њих, они су видели да нешто није како треба и позвали хитну помоћ.

Лекари су, нажалост, само могли да потврде смрт, а против родитеља је спроведена истрага.

Ово нажалост није једина жртва топлотоног таласа који је погодио целу Русију.

Пре неколико дана, у Долинску на острву Сахалин, шестомесечна беба је умрла од дехидратације, док је њена мајка пила у пијаном стању.

Срећом, полиција је дошла на време да спасе њено двоје деце која су била у тешком стању усред дехидратације и занемаривања и они су сада у хранитељској породици.


(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)