ЉУТИ НА ХАРИЈА! Напето у краљевској породици - Чарлс не жели да види сина на откривању статуе принцези Дајани!

Novosti online

22. 06. 2021. у 22:39

ПРИНЦ Хари (36) поново ће због продичних обавеза посетити Енглеску.

ЉУТИ НА ХАРИЈА! Напето у краљевској породици - Чарлс не жели да види сина на откривању статуе принцези Дајани!

Фото: ЕПА

Крајем јуна требало би да дође из Сједињених Америчких Држава како би 1. јула могао да присуствује откривању статуе принцезе Дајане.

Да је још жива Дајана би 1. јула славила 60. рођендан, а баш зато су принчеви Вилијам (39) и Хари (36) тај датум одабрали за откривање статуе направљене у њену част. Кип су кренули да планирају неколико година пре него што је Хари напустио краљевску породицу и дао неколико интервјуа пуних оптужба против краљевске породице.

Принц Чарлс (72) наводно неће присуствовати догађају, иако је то први пут да ће Хари поново бити у Уједињеном Краљевству након сахране принца Филипа. Иако су тада отац и син разговарали, Чарлс не планира то да понови.

- Чарлс је био врло јасан када је рекао да неће бити тамо, јер иде у Шкотску. Нису планирали да се сретну - рекао је анонимни извор за британски портал.

Предвиђа се како ће браћа заједно доћи на откривање статуе, као начин да покажу поштовање Дајани. Међутим, одржаће одвојене говоре.

- Нису уживо ни поштено разговарали, комуницирали су само путем порука - изјавио је други извор. Додаје да не мисли да ће до помирења доћи у скорије време, јер је њихова "веза још увек врло напета".

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)