ПОТРУДИЋУ СЕ ДА АРЧИ НИКАД НЕ ДОБИЈЕ ТИТУЛУ: Чарлс не жели да његов унук буде у реду наследника

Novosti online

22. 06. 2021. у 22:21

У БРИТАНСКИМ медијима се већ неко време спекулише о томе хоће ли син Меган Маркл и принца Харија, малени Арчи, имати титулу принца.

ПОТРУДИЋУ СЕ ДА АРЧИ НИКАД НЕ ДОБИЈЕ ТИТУЛУ: Чарлс не жели да његов унук буде у реду наследника

Фото: АП

Извор близак краљевској породици тврди како то никако није могуће с обзиром на то да принц Чарлс не жели да његов унук буде у реду наследника.

- Потрудиће се да Арчи никада не добије титулу нити буде део краљевске породице - додаје, као и да ће резати све трошкове како неки људи не би могли да искоришћавају свој статус.

Меган и принц Хари наводно су већ упознати са овом одлуком, а Чарлсов потез нису добро прихватили. Иако су им односи већ месецима на пољуљани, план будућег краља сада их је само додатно нарушио.

Фото: ЕПА

Наиме, један од разлога због којег Чарлс жели да смањи број чланова је финансијска криза са којом се суочавају, с обзиром на то да је интерес јавности за краљевску породицу сваким даном све мањи.

Стручњаци сматрају како ће Арчи ипак након напуњене 18. године моћи сам да одлучи хоће ли прихватити титулу или не. Додају и како његов деда још увек не може да одлучује о таквим подухватима, а сматрају и како први потез будућег краља сигурно неће бити одбацивање рођених унука. Ипак, стручњаци ни ту опцију не искључују.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)