ЗАДАВИО И РАСКОМАДАО МАЈКУ, ПА ЈЕ ЈЕО ДВЕ НЕДЕЉЕ: Монструозан злочин у Шпанији, бивши конобар деловима тела хранио и пса! (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

16. 06. 2021. у 21:49

АЛБЕРТО Санчез Гомез (28) осуђен је на 15 година и пет месеци затвора у Шпанији.

ЗАДАВИО И РАСКОМАДАО МАЈКУ, ПА ЈЕ ЈЕО ДВЕ НЕДЕЉЕ: Монструозан злочин у Шпанији, бивши конобар деловима тела хранио и пса! (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Принтскрин

Гомез, бивши конобар, је проглашен кривим за убиство мајке Марије Соледад Гомез, која је имала 60 година. наиме, он је убио мајку, па исекао њено тело и јео га две недеље!

Према шпанским медијима, злочин се догодио 2019. године. Гомез је имао забрану приступа мајци, коју је прекршио. Посвађали су се и он ју је задавио.

Језив случај канибализма откривен је када се полицији јавио Маријин пријатељ, забринут што не може да ступи са њом у контакт. Полиција је стигла у кућу у источном Мадриду, а све што су открили било је шокантно и за њих!

Мирор је у мају објавио како је Гомез рекао полицији која га је ухапсила да је мајку јео „мало по мало“ и да је делове њеног тела делио са својим псом.

Локални извештаји у то време кажу да је тело несрећне жене исечено на више од 1.000 делова. Детективи су пронашли делове њених остатака у тапервер посудама у замрзивачу. Кости су откривене у кутијама око породичне куће, а глава, руке и срце нађени су на кревету у стану у близини чувене арене за борбу бикова Лас Вентас у шпанској престоници.

У оптужници је било наведено да је убица људождер користио столарску тестеру и два кухињска ножа да би исекао тело своје мајке.

Покушао је да се одбрани рекавши да је претрпео психотичну епизоду када је извршио језиво убиство, да је чуо гласове кој су му говорили да мора да је убије, али суд је одбацио тај став.

Осим казне затвора, Гомез ће морати да плати 60.000 евра (73.000 долара, 52.000 фунти) као одштету свом брату, на име претрпељног емотивног бола.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)