РУСКО МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА СТАВИЛО ВЕТО: Ништа од тестирања комбинације две вакцине против короне

Танјуг

28. 05. 2021. у 18:45

ЕТИЧКИ комитет руског министарства здравља није одобрио клиничка тестирања комбинације вакцине АстраЗенеке и Спутњик В у Русији.

РУСКО МИНИСТАРСТВО ЗДРАВЉА СТАВИЛО ВЕТО: Ништа од тестирања комбинације две вакцине против короне

Фото: ЕПА

Генерална директорка АстраЗенеке за Русију и Евроазију Ирина Панарина рекла је за Ројтерс да та одлука не значи да испитивања никад неће бити одобрена нити да су дефинитивно забрањена.

Тестирања вакцине против ковида 19 која би комбиновала једну дозу АстраЗенеке са руским Спутњиком В на људима одобрена су у Азербејџану, Уједињеним Арапским Емиратима и Белорусији, рекла је Панарина.

План за тестирање је да се учесницима најпре да вакцина АстраЗенеке, а онда 29 дана касније прва доза Спутника В.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Тужилаштво и адвокати траже изузеће председника већа у новом случају против Шарића

ЈАВНО тужилаштво за организовани криминал, као и браниоци који су ангажовани у новом поступку који се води против Дарка Шарића и других оптужених, како незванично сазнајемо, поднели су председнику Вишег суда у Београду захтев за изузеће судије Синише Петровића, који је постављен да са још двоје колега води главни претрес.

29. 05. 2023. у 14:03

ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

"ГОВОРИЛИ СУ МИ ДА СЕ НЕ УДАЈЕМ ЗА СРБИНА" Туркиња Дилара нашла је срећу са Александром - један наш обичај још јој је чудан

ТУРКИЊА Дилара Давидовић већ пет година живи у Босни, у Брчком. Удала се за Александра, имају девојчицу и многи сматрају да се савршено уклопила.

28. 05. 2023. у 08:48

Коментари (0)

ИЗДАО ВУЧИЋА КАО ЛУКАШЕНКА: Није случајно што је Слободан Милошевић за Богољуба Карића рекао да је најгори човек на свету