ЖЕЉКО ПЕРВАН БЕЗ БРАДЕ: Комичар непрепознатљив, морао да се обрије због опкладе - за све је "крив" Зоран Милановић! (ФОТО)

Novosti online

18. 05. 2021. у 19:25

У НОВОЈ епизоди "Первановог дневника" који се приказује на З1 ТВ Жељко Перван и Младен Хорват открили су како је завршила опклада из претходне емисије у којој су се њих двојица кладили да ли је премијер Хрватске Андреј Пленковић виши од председника Зорана Милановића.

ЖЕЉКО ПЕРВАН БЕЗ БРАДЕ: Комичар непрепознатљив, морао да се обрије због опкладе - за све је крив Зоран Милановић! (ФОТО)

Фото: З1 ТВ Принтскрин

 У случају да изгуби опкладу, Перванов задатак је био да обрије браду и бркове и то је на крају морао због тога што није био у праву кад се кладио да је Милановић виши од Пленковића.

Фото: З1 ТВ Принтскрин

– Изгледам као баба из Топлица, после 31 годину изгубим опкладу. Председниче, хвала вам што сте нижи од Пленковића, био сам сигуран да сте виши. Кога си уопште питао да сазнаш да ли је Милановић 189 цм висок? – питао је Перван свог колегу Хорвата у емисији и додао како он никада од Младена не би тражио да се обрије кад изгуби опкладу.

– Ја то од тебе никада не бих тражио, 31 годину носим браду и онда ме овај бивши брадоња натера да обријем браду. Гледај како сад изгледам, као Чобанковић. Ти си ме натерао да се кладим. Немој да те видим да уживаш у овоме – поручио му је Перван.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)