ЈЕЦКОВ: Само СДСС може одговорити на проблеме Срба у Хрватској

Novosti online

11. 05. 2021. у 19:00

Потпредседница СДСС-а Драгана Јецков и прва на жупанијској листи СДСС-а на предизборном скупу СДСС-а у Маркушици говорила је о предстојећим изборима али и актуелним проблемима српске заједнице. Драгана Јецков је рођена Маркушичанка.

ЈЕЦКОВ: Само СДСС може одговорити на проблеме Срба у Хрватској

Фото: СДСС

- Увек је лепо доћи кући. Није ово само моја кућа, општина Маркушица је један од камена темељаца целог СДСС-а. Од када постоји општина Маркушица грађани бирају само нас, а о томе колико добро радимо свој посао најбоље говори чињеница да је општина Маркушица једна од ретких у хрватској у којој има само једна листа, јединствена српска листа, листа СДСС-а - истакла је Јецков:

- Нови начелник Тихомир Коларевић заједно са Драгославом Зорићем председником већа су добили поверење да у годинама које долазе модернизују нашу општину. У послу који ћемо заједнички обављати имаће моју подршку као и подршку свих нас из руководства.

- СДСС је озбиљна политичка организација која артикулише српске интересе. Ми једини имамо капацитет да одговоримо на потребе наших грађана. Само ми имамо озбиљну инфраструктуру и као такви смо присутни у свим српским срединама у Републици Хрватској - истакла је потпредседница Јецков.

Фото: СДСС

Срђан Јеремић председник ЗВО и кандидат за дожупана Вуковарско-сремске жупаније из редова СДСС-а је истакао:

- Морамо у што већем броју да изађемо на локалне изборе 16.маја. Не смемо више никад да дозволимо да неки политички маргиналци успеју искористити неке наше тренутне слабости као што се догодило у неким другим срединама где нисмо увек били јаки као што смо у Маркушици увек били. СДСС је гарант опстојности и будућности нашег народа у хрватској. Ми смо ти који су спона са матичном државом. Пре неки дан потпредседник СНС-а и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић нас је посетио како би обишао пројекте које заједнички реализујемо и како бисмо разговарали о новим пројектима. Позивам све становнике Маркушице да изађу на изборе 16.маја и подрже кандидате СДСС-а - рекао је Јеремић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)