ПРЕДАО СЕ С АДВОКАТОМ: Због урнебеса код Власенице ухапшен начелник Хан Пијеска

В.Митрић

20. 04. 2021. у 11:22

ПОЛИЦИЈСКОЈ станици Власеница, прексиноћас, пет минута иза поноћи пријављено је да је на подручју Власенице, непознато човек. управљајући аутомобилом, сустигао М.Т. које је возио "Рено", након чега зауставило возило и физички га напао, наневши му телесне повреде, кажу у полицији.

ПРЕДАО СЕ С АДВОКАТОМ: Због урнебеса код Власенице ухапшен начелник Хан Пијеска

Илустрација

Повређеном је указана лекарска помоћ у Дому здравља Власеница, одакле је превезен у Јавну здравствену установу Болница Зворник, након чега је упућен у Универзитетски клинички центар Тузла на даље збрињавање.

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник су предузимајући оперативне и истражне мере и радње из своје надлежности, утврдили да постоји сумња да са догађајем може довести С.Ђ. Реч је, како "Новости" сазнају о начелнику општине Хап Пијесак, Слободан Ђурић.Ђурић је био, после догађаја, био недопступан полицији, али, потом, у понедељак вече, у присуству адвоката, предао у Полицијској станици у Власеници.

 - Одмах је ухапшен и у току је криминалистичка обрада - рекао нам је Миљан Бобар, портарол ПУ ЗВорник. - Даље кораке ће да одреди надлежно ОЈТ.

О свему је обавештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, који се изјаснио да догађај има обележја кривичних дела тешка телесна повреда и излагање опасности.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)