УЖАС У СЕМИЗОВЦУ: Таксиста (25) одвезао странку у викендицу, па је брутално силовао и пребио

Novosti online

19. 04. 2021. у 18:29

ТУЖИЛАШТВУ Кантона Сарајево предат је осумњичени таксиста М.О. који је синоћ ухапшен након пријаве девојке да ју је тукао и силовао у викендици у Семизовцу.

УЖАС У СЕМИЗОВЦУ: Таксиста (25) одвезао странку у викендицу, па је брутално силовао и пребио

Илустрација

- Биће задржан 24 сата и у законском року ће бити испитан. Након тога ће поступајући тужилац одлучити о даљим мерама – рекла је Азра Бавчић, портпарол Тужилаштва КС.

Иначе, криминалистички инспектори и полицајци Полицијске управе Центар МУП-а Кантона Сарајево расветлили су јуче случај силовања које је око 8 часова пријавила девојка из Сарајева.

Наиме, девојка је полицајцима испричала детаље шокантног догађаја где је рекла да ју је у једној викендици на подручју Семизовца напаствовао 25-годишњи таксиста. Такође, девојка је имала видне повреде по телу те је у својој пријави навела да ју је осумњичени тукао приликом присиљавања на сексуални однос.

Жртва је ноћ раније била са пријатељицама, а такси су позвале у насељу Кошевско Брдо.

Припадници ПУ Центар су имали индиције о коме се ради те су врло брзо пронашли таксисту и ухапсили га. Након силовања таксиста је према наводима пријаве довезао девојку на подручје Општине Центар. Она се после тога обратила лекарима, а потом и полицији.

Саслушано је и неколико сведока који су потврдили наводе из пријаве.

 (Аваз.ба)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)