УНУКА ИЗБОЛА БАКУ (85): Стравичан злочин потресао Словенију

Новости онлине

07. 04. 2021. у 16:22

У СЛОВЕНАЧКОМ месту Бертоки код Копра у уторак је дошло до убиства 85-годишње жене, а за злочин је осумњичена њена 31-годишња унука која је притворена.

УНУКА ИЗБОЛА БАКУ (85): Стравичан злочин потресао Словенију

Фото Танјуг-АП

Нешто пре 20 сати мушкарац из Бертока обавестио је полицију да је у кући нашао мртву жену, словеначку држављанку, а смрт 85-годишње мештанке потврдио је лекар.

- Одмах смо започели интензивно прикупљање обавештења, с чиме настављамо - казао је на конференцији за новинаре Дејан Грандич, криминалиста из копарске полиције.

УБИЛА ЈЕ НОЖЕМ?

- Током ноћи полиција је ухапсила 31-годишњакињу, такође словеначку држављанку, која се сумњичи за кривично дело убиства - додао је не откривајући идентитет осумњичене, али медији, позивајући се на локалне мештане, наводе како је реч о унуци убијене.

Она још није испитана, а сумња се да је кривично дело починила оштрим предметом, навела је полиција у саопштењу, не прецизирајући да ли је реч о ножу и да ли је полиција, која је синоћ претраживала и канте за смеће у околини куће, предмет нашла.

Место догађаја обишли су и дежурни судија истраге те државни тужилац.

- Због тока истраге још није могуће дати податке у вези с притвореном особом - објаснио је Грандич, додавши да мотив злочина још треба утврдити те да осумњичена до сада није била у кривичним поступцима.

Додао је да осумњичена остаје у притвору и да више детаља о случају не може да изнесе у интересу истраге која се наставља.

(Ало.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)