ХРАНИТЕЉ ПРЕМИНУЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (2) У СУЗАМА: Не бих је пустио никада више, то је анђео мали!

Novosti online

04. 04. 2021. у 16:10

ХРАНИТЕЉ девојчице која је данас изгубила борбу за живот у загребачкој Клиници за дечје болести, после стравичног премлаћивања родитеља, рекао је да је несрећно дете у његовој породици било од трећег месеца свог живота па до новембра 2020.

ХРАНИТЕЉ ПРЕМИНУЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (2) У СУЗАМА: Не бих је пустио никада више, то је анђео мали!

Фото: Фацебоок

Тада је центар за социјалну заштиту одлучио девојчицу да врати родитељима, иако су проценили да постоји умерен ризик за дете ако се врати породици.

- Јој... Кад бих је загрлио, не бих је пустио више никад. Јој, не бих је пустио никад више да сам знао. Ја сам се сакрио кад су је одводили. Ја сам се сакрио, нисам могао да гледам како одлази. Они су рекли да она мора да иде и готово, ја нисам могао, она би и мене гледала, она не би отишла, ја сам се морао да се сакријем, и супруга.

Само да нас не види. Да буде детету најлакше, кад већ мора, да јој буде што лакше - с тугом се присећа хранитељ- који се и расплакао док је ово говорио репортеру Нове ТВ.

- Па дете вам је то, па то је анђео мали - рекао је о понашању девојчице када је он бринуо за њу.

На питање да ли су је родитељи посећивали, човек каже:

- Долазили су они. Мајка као мајка, она је заплакала за дететом. Тата, он је као дрво био, онда смо ми њега терали. Па, де, мало с дететом се играј, па ја имам 50 година па се играм с њима свима, они скачу по мени, нема што не раде. Ми смо га молили, дај, дај! Ето и онда се мало опустио, кренуо и он - прича хранитељ.

Додаје како су је одвели 1. новембра за празник Сви Свете (Дан мртвих). Кроз неколико дана су се чули, мало је плакала, рекли су му, препричава. Открива да су се једном чули видеопозивом те да су му родитељи говорили да се девојчица смирила.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)