МИЛАНОВИЋ ПОТПУНО ИЗГУБИО КОМПАС: Пуповца упоредио са пандом, па најстрашније напљувао Пленковића

Новости онлине

30. 03. 2021. у 14:23

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић, одржао је пријем у знак сећања на погибију Јосипа Јовића, првог хрватског побуњеника који је погинуо у рату.

МИЛАНОВИЋ ПОТПУНО ИЗГУБИО КОМПАС: Пуповца упоредио са пандом, па најстрашније напљувао Пленковића

Фото: Принтсцреен

Том приликом су додељена одликовања учесницима акције "Плитвице", а он се потом осврнуо на полемику коју ових дана води с Пленковићем, Пуповцем и осталима...

- Доста сам размишљао шта ћу и како ћу написати. Пратим и суделујем у нијансама и теснацима хрватске политике. Имам пуно веће искуство него неки шмокљани. Посебно су ми омиљени људи који драме и глуме жртве. Нису људи у црним кошуљама викали пред елитном кућом у елитном загребачком кварту, него под мојим прозором. Пуповац је заштићенији од панди у њујоршком зоолошком врту - рекао је Милановић, поново извређавши председника СДСС Милорада Пуповца.

- Некако сам рачунао да ће објавити поруке. То је неискрено, лажљиво, лажљиво као и поруке. Циљ манипулације је био да заштити себе. А што се тиче притиска саборских заступника, могу их притискати и ја, аргументима - запретио је председник, а онда оплео и по премијеру Андреју Пленковићу.

- Пленковић је терминално неспособан. Штедео сам га годину дана, подржавао сам политику Владе - рекао је Милановић додајући да је министар здравства Вили Берош слуђен од ситуације у коју га је премијер довео.

- Пленковић је општа штеточина. Питајте Пленковића одакле му подаци ко су били моји кандидати. У ХДЗ-у се никад ништа неће промијенити. Сви су бивши председници те странке избрисани, где је Јадранка Косор, где је нестала, његова створитељица. Он није изабран на изборима у странци. Он је доведен и то је истина - рекао је Милановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)