ПОЛИЦИЈА НЕУМОРНО МОТРИ: Безбедносне прилике у Источном Сарајеву

В.Митрић

24. 03. 2021. у 13:52

НАЧЕЛНИК ПУ Источно Сарајево Бранимир Шеховац оцењује стање безбедност и у том делу Републике Српске као задовољавајуће и у области кримина, јавног реда и мира и што се саобраћаја тиче.

ПОЛИЦИЈА НЕУМОРНО МОТРИ: Безбедносне прилике у Источном Сарајеву

Фото: ПУ Источно Сарајево

Кривична дела са такозваним већим степеном друштвене опасности, у прошлом месецу, нису регистрована, као ни тежа кривична дела. Ресветљеност кривичних дела по непознатом починиоцу је 66 одсто, док је укупна расветљеност кривичних дела 88 одсто.

- Нарушавања јавног реда и мира у већем обиму које би изазвало осећај узнемирености суграђана није било,тако да је стање и из ове области задовољавајуће -каже начелник Шеховац, који са својиом екипом даноноћно бдије, како би стање било ваљано, заиста, у животу, а не само у статистици. - У области безбједности саобраћаја забележене су две незгоде са погинулим , а укупан број незгода смањен је за 8,3 одсто.

Регистровама су су два кривична дела непоступање по здравственим прописима у време епидемије, за која су достављена два извештаја Окружном јавном тужилаштву, против два суграђанина.

Начелник Шеховац истиче добру сарадња са судовима, Окружним јавним тужилаштвом, републичким и општинским инспекцијским органима, Комуналном полицијом, посебно у време трајања појачаних мера у спречавању ширења корона вируса.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)