МИСТЕРИЈА БАНДИЋЕВЕ СМРТИ: Од срчаног удара, до "кокаина и виагре"

Novosti online

12. 03. 2021. у 22:53

ОКОЛНОСТИ смрти загребачког градоначелника Милана Бандића и даље су права мистерија у Хрватској.

МИСТЕРИЈА БАНДИЋЕВЕ СМРТИ: Од срчаног удара, до кокаина и виагре

Фото: Принтскрин

Оно што се зна да је контроверзни политичар преминуо услед последица срчаног удара, али нагађа се шта се догађало пре кобног тренутка...

Разлог масивног инфаркта је, према незваничним сазнањима "Хрватски лист" - мешања кокаина и виагре. Наиме, то је према писању листа наводно нађено у крви приликом обдукције.

Није јасно чак ни то где је Бандић преминуо. Најпре се појавила информација да је умро у свом стану, а потом и верзија по којој је умро код пријатеља Сергија Ивановића у другом делу града.

Портал "Индекс" сазнао је да је Хитна помоћ дошла по Бандића на адресу где наводно живи његова блиска сарадница Наталија Прица, а која је удаљена свега пет минута хода од куће Сергија Ивановића.

Још више недомуица у целу причу унеле су изјаве његовух најближих сарадника који нису могли да се договоре где је Бандић био, шта је радио и како и где је умро.

У првим изјавама Бандићеви пријатељи су тврдили да су позвали Хитну помоћ, међутим, убрзо се сазнало да су они звали директно начелника Хитне помоћи Жарка Рашића, који је дао упутства возилу. Зашто није директно позвана Хитна помоћ, већ начелник, с којим је заправо Бандић и провео последње сате и да ли је помоћ могла да дође раније - све су то питања на која и даље нема прецизних одговора.

Наталија Прица, посланица у Скупштини града и Бандићева блиска сарадница, данима не излази у јавност. Њих двоје су последњих месеци били у средишту пажње, а у више наврата виђени су заједно у граду, једном приликом су разгледали капуте, док су други пут снимљени у златари.

Градоначелник Загреба Милан Бандић изненада је у преминуо 28. фебруара у 66. години.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)