НЕИЗВЕСНА ТРКА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Шкоро кандидат за првог човека Загреба?

Танјуг

03. 03. 2021. у 19:25

НЕИЗВЕСНА ТРКА ЗА ГРАДОНАЧЕЛНИКА: Шкоро кандидат за првог човека Загреба?

Фото Приватна архива

МИРОСЛАВ Шкоро, председник Домовинског покрета, могући је кандидат за градоначелника Загреба, али више информација биће познато када се сам Шкоро буде огласио, спекулишу хрватски медији.

Тако Портал Индеx.хр преноси да је Шкоро данас био на Бандићевој сахрани, као и да су новинари тада питали да ли ће се кандидовати, а он је одговорио да није ни време ни место за таква питања.

Међутим, само неколико сати касније из Домовинског покрета је процурела информација да ће се Шкоро кандидовати за градоначелника Загреба.

Упитан пре неколико дана хоће ли он бити кандидат Домовинског покрета за градоначелника, Шкоро је новинарима одговорио да ће његова странка у року од две недеље објавити име кандидата или кандидаткиње.

"Ми смо странка у настајању, стари смо десет месеци, тек смо сада основали све подружнице на терену. Ми нисмо странка од 500 људи, него странка од 10.000 људи, са више од 200 огранака и 21 подружницом. Код нас постоји унутарстраначка демократија", рекао је Шкоро.

На питање да ли има амбицију да буде кандидат за градоначелника Загреба, рекао је да сваки члан Домовинског покрета мора да буде амбициозан и да поседује способност и вољу да изађе на изборе, а посебно се то односи на њега јер је први члан своје странке.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)