ПРАТИЛИ ТАМАРУ ЗВИЦЕР? Полицији било сумњиво кретање шкаљараца - Детаљи хапшења на Јахорини

Е. Н.

11. 02. 2021. у 11:32

ТРОЈИЦА наводних припадника Шкаљарског клана који су ухапшени на Јахорини затечени су у два различита возила и сумња се да су чекали нечији долазак.

ПРАТИЛИ ТАМАРУ ЗВИЦЕР? Полицији било сумњиво кретање шкаљараца - Детаљи хапшења на Јахорини

Огњен Матавуљ

Како сазнају "Новости", полицији је било сумњиво њихово кретање због чега су и контролисани. Извршеним проверама утврђено је да се ради о безбедносно интересантим особама. За Кршићем је Интерпол Немачка раније расписао две потернице, као и Интерпол Србија због разбојништва, али су све три у међувремену обустављене.

-  Један је затечен у аутомобилу "голф 5", док су друга двојица били у возилу "голф 7". Убрзо је утврђено да су одсели у апартманима на Јахорини, који је јуче претресен - каже извор близак истрази.

Истражиоци откривају да се на Јахорини тренутно налази и Тамара Звицер, супруга наводног вође Кавачког клана Радоја Звицера. Управо због тога у полицији сумњају да су се тројица осумњичених припремали за извршење кривичног дела.

- Верујемо да су наменски били на Јахорини. Сумња се да је мета њихове опсервације била Тамара Звицер и очигледно је да су чекали неког да ли је њеног супруга или неку особу блиску супарничком клану - тврди извор из истраге.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)