ДОДИКОВ САВЕТНИК РАЗОТКРИО БАКИРА: Ево зашто су за Изетбеговића Срби „лош народ”

Novosti online

23. 01. 2021. у 17:32

ИЗЈАВОМ да су "Срби лош народ" Бакир Изетбеговић је само отворено рекао оно што већ одавно знамо, а то је да је комплетно бошњачко руководство огрезло у србофобији и мржњи према свим небошњацима, изјавио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

ДОДИКОВ САВЕТНИК РАЗОТКРИО БАКИРА: Ево зашто су за Изетбеговића Срби „лош народ”

Фото: ЕПА

- За Бакира Изетбеговића Срби су вероватно лош народ зато што деведесетих година нису пристали на реализацију 'Исламске декларације' његовог оца Алије Изетбеговића којом је БиХ требало да буде трансформисана у 'исламску републику' - рекао је Ковачевић.

Он је у изјави нагласио да су за Бакира Изетебеговића Срби лош народ вероватно и зато што данас не пристају на реализацију декаларације СДА према којој у БиХ нема места за Србе и Хрвате, као ни за Републику Српску.

Ковачевић је рекао да су Срби за Бакира Изетбеговића вероватно лош народ и зато што упорно бирају Милорада Додика за свог лидера, а не оне који су по његовој вољи и са којима би до миле воље могао да поништава изборе у Сребреници све док тамо не би био изабран кандидат Бакира Изетбеговића.

- После изјаве Бисере Турковић, која је српски народ упоредила са нацистима, а Милорада Додика са Адолфом Хитлером, и после изјаве Бакира Изетбеговића да су 'Срби лош народ' мислим да само оним најнаивнијим у Републици Српској и БиХ, али и међународној заједници није јасно шта је циљ бошњачког руководства, а то је БиХ без Срба и Хрвата, БиХ без Републике Српске и БиХ у којој само Бошњаци доносе одлуке - закључио је Ковачевић.

(Срна)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Pero

26.01.2021. 11:43

Bakir Izet Begović: tetura u budućnost jer kopa po prošlosti. Zna da je Srbin muslimanske vere a teško mu da prizna kao ostali . Srbima manje smeta to nego njemu. Hoće na cilj a ne može da preskoči. Ne pripada mu ali hoće pohlepa

Jole

16.04.2021. 18:18

Ama Srbi su mu losi zato sto su mu pruzili otpor. Zato sto nisu izgubili rat i zato sto nisu isli kao ovce na klanje. E zato su mu Srbi losi, zato sto su im pokazali zube i zato sto su im propisno dali po tamburi. Ma lepo se razilazite kao ljudi svako na svoju stranu kud koji mili moji i da se ne gledamo vise.