СРБИ СУ ЛОШ НАРОД: Бакир не крије презир ни на телевизији, обрушио се и на Додика (ВИДЕО)

Novosti online

22. 01. 2021. у 22:29

Срби су лош народ, рекао је председник СДА Бакир Изетбеговић, гостујући у „Дневнику Д“ Федералне телевизије.

СРБИ СУ ЛОШ НАРОД: Бакир не крије презир ни на телевизији, обрушио се и на Додика (ВИДЕО)

Фото: ЕПА

Говорећи о стању у БиХ Изетбеговић је између осталог рекао:

- Кажу нема лоших народа има само лоших руководстава. Нисам сигуран! Јер, он (Милорад Додик) се додворава једном великом броју људи који желе балканску политику, који желе сирову политику...“

На питање водитељке „да ли говорите о лошем народу“, он одговара:

- Пазите, гласачи који га држе желе његово бахато понашање...

У том тренутку га водитељица опет прекида констатујући да су тешке речи то што тврди, а на шта Изетбеговић каже:

- Нека су, то је тако! И ја сам причао ову вашу причу, економија... И не реагују на то. Кад сам рекао први пут тврде речи онда су сви скочили и онда је знао шта ће даље. Дакле, итекако су везани лидер и они који га подржавају - рекао је Изетбеговић, пренели су медији из БиХ.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (29)

NIKOXX

23.01.2021. 07:36

Bosanci su Srbi, srpsko pleme sa rijeke Bosna, Kao što su Crnogorci srpsko pleme sa rijeke Zeta, Zećani. Srbijanci su srpsko pleme sa rijeke Rašake, Rašani. Hrvati su Koranci, srpsko pleme sa rijeke Korana. Hercegovci su Neretljani, srpsko pleme sa rijeke Neretva. Sva srpska plemena nose imaena rijeka jer smo narod nastao na slivovima velikih rijeka kao ratari i žeteoci. Islam im popio pamet pa mrze brata i sestru. Vazda krvnici svoga roda. Nema im spasa.

Rašo

23.01.2021. 08:30

Бакире, заборавио си да си и ти Србин. Променом религије и тиме што си прешао из православља у муслимане ниси престао да будеш Србин! То су одвојене ствари а припадност народу није ствар избора него биолошких чињеница!

Rašo

23.01.2021. 08:39

Upravo ti tražiš nekakvu sreću u nesreći Srpskog naraoda.Kada ćeš već jednom da shvatiš da je Srpski narod ravnopravan u BIH i da ima pravo da vodi samostalnu politiku i da bira na demokratski način svoje prestavnike.Ti se održavaš u politici samo što si veliki srbomrzac,ali to je tvoj nivo.

bager

23.01.2021. 08:45

Bakirede objasni svetu zasto gde god ima muslimana ima i problema u tom drustvu,,bilo da su domacini srbi,nemci,kinezi ,rusi afrikanci ,indusi,,i bas vam nigde ne dgovarapa zelite da se otarasite domacina ,,,nije nego , od vas polumuslimana nema pokvarenijih ljudi na zemaljskoj kugli ,provereno i dokazano

Šator

23.01.2021. 08:53

А пошто сте ви отпали од Срба, тј конвертовали се у нови измишљени народ (Муслимани, па кад се више није свиђало онда Бошњаци, али и то смета јер ко су онда Херцеговци, па језик босански а не бошњачки, углавном не ваља како год окрену јер је вјештачки и измишљено) само због исламизације, значи да сте још гори, јел тако (отпад од лошег је још лошији, чиста логика).

Rade

23.01.2021. 09:07

U pravu si Izetbegoviću Srbi su najgori narod, pogotovo ovi što su prodali veru za večeru pa su sad bošnjaci uzeli muslimansku veru,pa hrvati i posle postali ustaše a pogotovu ovi milogovanske veroispovesti što još nijesu završili pravljenje nacije i sekte. Meni je žao što te tvoj tata nije odveo na prve linije fronta da bude junak on i ti.Nego su Alija i Tuđman slali tuđu decu da ginu a da su oni isli i vodili svoju decu na Balkanu nebi bilo tenzija bio bi mir.

zoran

23.01.2021. 10:23

Da covjek mrzi nekoga na takav nacin , on ima problem sam sa sobom i u njegovom okruzenju.On prvo mrzi svoje okruzenje pa i samog sebe, a ujutro kada ustane posvadja se sam sa svojim jastukom, a onda i sa svima ostalima.

Marko

23.01.2021. 10:27

Prvo neka skloni IC iz prezimena pa onda pominje narod iz koga je potekao.Ubijali su zato sto nisu mogli da se pomire sa tim ko su poreklom,a kada nema Srba onda mogu da govore kako su oni nacija.Za razliku od njih, Srbi ih ne mrze,kako mrzeti brata...

Batalaka

25.01.2021. 22:14

Срби ислсмске вероисповести, који се називају и муслиманима, су искомлексирани у односу на своје предаке србе. Комплекс се састоји у томе да су сами свесни свог порекла и издајничког чина својих ђедова према вери и роду своме. Они то знају али, знају да и срби то знају и да не морају да кажу ништа, довољно је да су ту, поред њих, самим својим постојањем срби их вековима подсећају на издају коју преносе са колена на колено. Муслимани би били најсрећнији кад срби не би постојали, ода би они могли да се представљају свету како хоће. Из комплекса који осећају према србима рађа се завист, љубомора и мржња. Ово никако нећу приписати свим србима-муслиманима, већ само онима чије је главно занимање промовисање неке не постојеће нације, бошњака.

Milan Mičić

10.02.2021. 23:56

Bakir Izetbegović je musliman ali njegovi su preci prešli s pravoslavlja na islam. On je konvertit i sada mrzi srbe kako bi što više dokazao da je dobar muslimam. Realno gledajući on je bolestan čovjek i treba se javiti psihijatru što prije. On ne treba muslimanima našim Bošnjacima to je divan narod.