УЖАС У БОСАНСКОМ ПЕТРОВЦУ: Мигрант опљачкао кућу, иза себе оставио крваве трагове (ФОТО)

Novosti online

06. 01. 2021. у 12:35

УЖАС У БОСАНСКОМ ПЕТРОВЦУ: Мигрант опљачкао кућу, иза себе оставио крваве трагове (ФОТО)

Фото Независне

СТАНОВНИК Босанског Петровца опљачкан је синоћ у овом граду, када је мигрант насилно ушао у његову кућу, разбио врата, претресао ствари и украо новац и породични накит.

Опљачкан је Ибрахим Балић из Петровца, чија се кућа налази у центру града, а који у то време није био у кући. Чињеница да је рукама или ногама разбио улазна врата и посекао се стаклом показује колико је мигрант бруталан, због чега је Балићева кућа сва у крви мигранта који је после повреде наставио да пљачка.

Према Балићевим речима, украден му је новац од пензије и остао је златни прстен, венчани прстен од мајке.

- У страху сам, верујте ми, не смем да улазим у свој дом, колико сам под стресом. Не могу да верујем да ова држава дозвољава да такви ликови шетају улицама и проваљују у куће и пљачкају поштене људе", рекао је Балић и додао да овај мигрант је ухапшен током ноћи. Истакао је да у кући има крви у свим правцима, да је стакло на улазним вратима где је ушао сломљено, а крви има на поду, осталим вратима, фиокама, завесама, па чак и у купатилу.

Иначе, ово није први пут да мигранти упадају у куће и вероватно није ни последњи јер слободно шетају градским улицама, седе и пију по кафанама, па је за очекивати да ће починити много озбиљнија кривична дела.

Подсећамо да власти не чине ништа како би мигранте у Унско-санском кантону сместиле на једно контролисано место, већ могу слободно шетати градовима и селима, упадати у куће, пљачкати, палити и чинити друге злочине.

(Бањалука.нет)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)