ПРЕ ПОЛА ГОДИНЕ ЈЕ КУПИО КУЋУ, А САДА ЈЕ МРТАВ: Заменица градоначелника Глине није крила сузе због погинулог младића из Мајских Пољана

Novosti online

30. 12. 2020. у 00:01

ЗАМЕНИЦА градоначелника Глине Бранка Бакшић Митић није могла суспрегнути сузе док је описивала ситуацију у којој се нашао њен град. У месту Мајске Пољане поред Глине погинуло је пет људи, међу њима отац и син, те још три особе.

ПРЕ ПОЛА ГОДИНЕ ЈЕ КУПИО КУЋУ, А САДА ЈЕ МРТАВ: Заменица градоначелника Глине није крила сузе због погинулог младића из Мајских Пољана

Фото: Јутјуб

- У 90 посто кућа се не може бити, једноставно су се срушиле до темеља. Немамо струје, подижу се шатори, немамо ћебад, немамо грејалице и још извлачимо људе из рушевина - рекла је. 

Кроз сузе је говорила о младићу који је погинуо. 

- Тај дечко од 20 година је пре пола године купио кућу, отплаћивао је кредит, ми смо му помогли и сад га више нема - рекла је доградоначелница и додала како се баш тад нашла у Мајским Пољанама. 

- Била сам с господином Фредом Матићем, он је дошао делити поклоне, пред нама се срушила трафостаница, срушиле су се бандере, једна кућа нам се пред очима срушила. Једна бака је успела изаћи из куће - да није, била би мртва - каже.

Упутила је и апел влади. 

- Очекујемо помоћ - новчану, храну, контејнере - људи немају где бити - закључила је. 

(Индекс.хр)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)