ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЈЕДИНИ ПУТ: Милимир Вујадиновић честитао Србима у Мостару - Србија чврсто стоји уз нашу заједницу

Новости онлине

21. 12. 2020. у 10:49

НА ПРВИМ локалним изборима у Мостару, и првим послератним за српску заједницу, припадници нашег народа су ушли у локални парламент.

ЈЕДИНСТВО НАРОДА ЈЕДИНИ ПУТ: Милимир Вујадиновић честитао Србима у Мостару - Србија чврсто стоји уз нашу заједницу

Фото: Принтсцреен

Милимир Вујадиновић, председник Одбора за дијаспору и Србе у региону НСРС, је рекао да је и поред свих препрека које су стављане пред њега, српски народ добио аутентичне политичке представнике и да је тиме остварени изборни успех већи.

- Показало се, по ко зна који пут, да је јединство народа једини могући пут за постизање резултата.  Држава Србија, њен председник Александар Вучић и њена Влада су несебично и годинама стајали уз српску заједницу у Мостару, помажући одрживи повратак и опстанак Срба у долини Неретве. Та помоћ је доприносила и развоју целокупног Мостара и свих других заједница које живе у том  граду - рекао је Вујадиновић.

Он је рекао да ће, као и до сада, Република Србија чврсто стајати уз нашу заједницу у Мостару помажући јој да опстане и постане саставни део суживота и развоја града, а самим тим и развоја региона.

- Као и до сада, Све честитке за изборни резултат листи ,,Остајте овдје - заједно за наш Мостар", а српском народу сретан политички повратак у институције на месту које је за наш народ од посебног значаја - у самом срцу српске културе у Херцеговини - закључио је Вујадиновић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)