АМАЗОН УШАО У ХРВАТСКУ: Почео сарадњу с поштом?

Танјуг

23. 11. 2020. у 22:30 >> 22:34

АМАЗОН УШАО У ХРВАТСКУ: Почео сарадњу с поштом?

Фото: Танјуг/АП

НАЈВЕЋИ светски онлајн трговац, Амазон, почео је ових дана и званичну сарадњу с Хрватском поштом на достави пакета за хрватско тржиште, а потенцијално и околних земаља.

Како извештава портал Индекс, први Амазонови пакети су пре неколико дана почели да стижу у нови велики дистрибутивни центар Хрватске поште у Великој Горици.

О сарадњи се још увек званично не оглашавају ни из Хрватске поште ни из Амазона, али се прве пошиљке из Велике Горице већ испоручују наручиоцима.

-Не можемо да откривамо имена наших пословних партнера, али да, Хрватска пошта је партнер великим веб трговцима однедавно и очекује се значајан раст количине пошиљки- рекли су за Индекс из Хрватске поште.

Портал подсећа на недавно, како се наводи, неодређено саопштење ове компаније у којем је речено да је Хрватска пошта "од ове јесени постала партнер неким већим глобалним веб трговцима", при чему је један од предуслова за сарадњу била изградња новог дистрибутивног центра у Великој Горици и стратешка позиција новог сортирног центра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

Regionalni lider

23.11.2020. 22:43

Zagreb postaje sedište Amazona za transport robe u ovom delu Evrope a odluka Alibabe se još čeka iako se već dugo govori da treba doći u novoizgrađenu morsku luku u Zadru da im taj grad bude sedište.