ПО ПРЕПОРУЦИ БРИТАНСКЕ ШТАМПЕ: Хрватска међу 3 најбоље дестинације у свету

Танјуг

14. 11. 2020. у 01:06

БРИТАНСКИ листови Тајмс и Сундеј тајмс уврстили су Хрватску међу три најбоље дестинације у свету, за шта је добила награду у категорији "Најбоље земље 2020", саопштила је Хрватска туристичка заједница (ХТЗ).

ПО ПРЕПОРУЦИ БРИТАНСКЕ ШТАМПЕ:  Хрватска међу 3 најбоље дестинације у свету

Фото: Јелена Субин

Хрватска је у тој категорији награђена као трећа дестинација у свету, иза Италије и Новог Зеланда, а награде су ове године због епидемиолошке ситуације додељене виртуелним путем.

Директорка представништва ХТЗ-а у Великој Британији Дарија Реић изјавила је да је Хрватска приликом проглашења представљена као земља "пуна хира, снаге и сунца".

У ужем избору за награде британских листова које су ове године додељене осми пут, биле су неке од најбољих светских дестинација попут Француске, Турске, САД, Дубаија, Шпаније, Португалије, Грчке и Тајланда, преноси СееБиз.

Осим у категорији најбоље земље, гласало се и у 12 осталих категорија: за најбољи град, авиокомпанију, тоуроператора а о коначном победнику одлучивали су читаоци који су на тај начион учествовали у наградној игри за ексклузивне награде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (4)