ПОРОДИЦА ОГОРЧЕНА: Човеку преминулом од короне на Подхрастовима нестало 20 марака из новчаника

Novosti online

24. 10. 2020. у 11:54

ПОРОДИЦА ОГОРЧЕНА: Човеку преминулом од короне на Подхрастовима нестало 20 марака из новчаника

Фото: Принтскрин

ПОРОДИЦА Алије Гушевића доживјела је изузетно негативна искуства на Одељењу интензивне његе клинике за плућне болести Подхрастови, где је смештена изолација за обољеле од корона вируса.

Алија Гушевић је преминуо 20. октобра.

Керим Гушевић је испричао за "Аваз" да је породици при преузимању ствари у просектури КЈКП "Покоп" уручено само неколико личних ствари, док међу њима није било докумената.

- На питање где је остатак личних ствари, између осталог и новчаник са документима, одговорили су да не знају и да ће потражити. Од нас су узели контакт телефон и рекли да ће се јавити. Нико се није јавио у року од 24 сата - каже Керим Гушевић син преминулог Алије.

Када је поново назвао на Подхрастове рекли су му да личне ствари нису пронађене. 

- Рекао сам им да имају 24 сата да пронађу ствари те да ћу, ако их не пронађу, позвати полицију и пријавити отуђење личних ствари и докумената, уз напомену да не може пријавити смрт оца без личне карте. Двадесет минута након тога позвали су нас и рекли да су све ствари пронађене. О понижењу при преузимању ствари видео показује довољно - каже огорчено Гушевић.

А онда су установили да у новчанику недостаје 20 марака.  

- Све личне ствари и документи су враћене осим 20 КМ које је умрли имао у новчанику. Уз ствари умрлог стављено је и ћебе које није припадало мом оцу, а које смо вратили - казао је на крају Керим Гушевић уз жељу да се овакво понижење више никоме не догоди.

(Аваз)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)