СНИМАК ПОСТАО ХИТ У РЕГИОНУ: Неће да носи маску у јавности, ево како је избегао плаћање казне (ВИДЕО)

Новости онлине

22. 10. 2020. у 13:04

СНИМАК ПОСТАО ХИТ У РЕГИОНУ: Неће да носи маску у јавности, ево како је избегао плаћање казне (ВИДЕО)

Фото: Фацебоок

ПАНДЕМИЈА корона вируса полако поново стеже обруч око Балкана, због чега владе земаља у региону пооштравају правила која се тичу ношења маске, броја окупљања људи на једном месту, као и обавезне дистанце између људи.

Управо зато један старији мушкарац из Сарајева постао је звезда друштвених мрежа, захваљујући реакцији када је видео полицајце на улици.

Један Сарајлија, пронашао је "рупу у правилнику" којом се извукао на очиглед полицајаца који су контролисали да ли грађани и на отвореном носе маске. И све би то можда прошло безболно по њега, да се у датом тренутку на лицу места није нашла и телевизијска екипа која је читаву ситуацију и снимила.

Наиме, будући да је маска на отвореном обавезна за шетаче, када је видео полицију, одлучио је да искористи правило да њу не морају да носе они који трче, те је једноставно почео да трчи, баш као да је кренуо у џогинг.

Овај његов потез постао је прави хит на друштвеним мрежама, те су многи коментарисали како се народ са Балкана увек снађе у свакој ситуацији, па и оно познато "живеће овај народ".

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)