СВИ ЋЕМО ПСИХИЧКИ ОБОЛЕТИ! Каква је то свадба до поноћи? Карловачки младожења упутио писмо кризном штабу

Танјуг

16. 10. 2020. у 10:22

СВИ ЋЕМО ПСИХИЧКИ ОБОЛЕТИ! Каква је то свадба до поноћи? Карловачки младожења упутио писмо кризном штабу

ФОТО Depositphotos

ЈЕДАН огорчени карловачки младожења упутио је писмо на више надлежних адреса са питањем знају ли она каква је то свадба која траје до поноћи и на којој не сме да се плеше.

Карловачки младожења је мејл упутио на три адресе Штабу цивилне заштите Карловачке жупаније, Хрватском заводу за јавно здравство и Центру 112, пише локални карловачки КАпортал.

- Женим се овог викенда и читам ваше новодонесене мере за свадбене свечаности. Искрено мене занима је ли ико од вас био на барем једној свадби, каква је то свадба која траје до поноћи и на којој не сме да се плеше - започео је своје обраћање Карловчанин који се сутра жени.

Огорчени младожења пише да већ имају постављен шатор иза куће за пријем гостију, а открио је и да је купљено цвеће, наручена храна и пиће...

- Молим вас лепо, ко ће подмирити све те трошкове, јер са вашим мерама све то можемо да бацимо - пише младожења и додаје да му је већ 60 одсто гостију отказало долазак.

- Молим вас за здрав разум, јер ћемо сви психички оболети - написао је још овај Карловчанин, пренео је хрватски портал Индекс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

Leticija

17.10.2020. 13:48

A što se ženiš sad kad je ovakva situacija?Nikome se ne sviđa ova situacija... Nikome.. Mora se u dućan Mora se na posao Mora se do vrtića i škole Ne mora se u crkvu Ne mora se ženiti Ne mora se partijati do zore

Budalastina

13.11.2020. 09:41

Stvarno ne znam kako je narod ranije, a na mnogim mestima i danas, sklapao i sklapa brakove bez tih ludackih preterivanja od cena haljine i odela, preko brda hrane, ogromnog broja gostiju, do citavih reka alkohola?

buki

19.12.2020. 12:54

*Kakva je svadba koja traje do ponoći?* Normalna, civilizovana, kakva bi trebala da bude i bez prisustva korone. Šta je to lepo na svadbi, što bi se dogodilo posle ponoći, a da ne može pre nje? Naravno ništa.