"СВИ ЋЕМО ПСИХИЧКИ ОБОЛЕТИ! Каква је то свадба до поноћи?" Карловачки младожења упутио писмо кризном штабу

Танјуг

16. 10. 2020. у 10:22

ЈЕДАН огорчени карловачки младожења упутио је писмо на више надлежних адреса са питањем знају ли она каква је то свадба која траје до поноћи и на којој не сме да се плеше.

СВИ ЋЕМО ПСИХИЧКИ ОБОЛЕТИ! Каква је то свадба до поноћи? Карловачки младожења упутио писмо кризном штабу

ФОТО Depositphotos

Карловачки младожења је мејл упутио на три адресе Штабу цивилне заштите Карловачке жупаније, Хрватском заводу за јавно здравство и Центру 112, пише локални карловачки КАпортал.

- Женим се овог викенда и читам ваше новодонесене мере за свадбене свечаности. Искрено мене занима је ли ико од вас био на барем једној свадби, каква је то свадба која траје до поноћи и на којој не сме да се плеше - започео је своје обраћање Карловчанин који се сутра жени.

Огорчени младожења пише да већ имају постављен шатор иза куће за пријем гостију, а открио је и да је купљено цвеће, наручена храна и пиће...

- Молим вас лепо, ко ће подмирити све те трошкове, јер са вашим мерама све то можемо да бацимо - пише младожења и додаје да му је већ 60 одсто гостију отказало долазак.

- Молим вас за здрав разум, јер ћемо сви психички оболети - написао је још овај Карловчанин, пренео је хрватски портал Индекс.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (4)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило