ДУЕЛ МИЛАНОВИЋА И ПЛЕНКОВИЋА: Нека му неко да коцку шећера

Јурица Керблер - Стални Дописник из Загреба

25. 09. 2020. у 13:52

ДУЕЛ МИЛАНОВИЋА И ПЛЕНКОВИЋА: Нека му неко да коцку шећера

Фото АП

ХРВАТСКИ председник Зоран Милановић и премијер Андреј Пленковић већ данима увесељавају хрватску јавност међусобним препуцавањима којима очито нема краја.

Двојица бивших дипломата који су заједно почели каријеру сада воде рат речима, који се посебно разбуктао након последње афере Јанаф, у због које је ухапшен бивши шеф те државне компаније Драган Ковачевић због примања мита, а у аутомобилу му је пронађено и милион евра.

Милановић, који је био премијер, тврди да је садашњи шеф владе Пленковић морао све да зна и да је бесан због открића ове афере, док Пленковић каже да премијер не мора да буде информисан о полицијским активностима и да ништа није знао.

- А бесноћа је велика опасност - поручио је Милановићу.

- Ми имамо премијера који ништа не зна. Мартин у Брисел, Мартин из Брисела - одмах је одговорио Милановић.

- Видим да се игра Пленковић речима и говори о бесноћи. Очито му је пао шећер након што је играо кошарку. Нека му неко да коцку шећера и нека иде са мном на бицикл, узећемо чоколаду и шећер ће му бити добро.

Након открића да су у клуб који је имао Ковачевић залазили и Пленковићеви министри, председник Милановић је рекао да треба питати и премијера где је био за време "закључавања" због короне.

- Што мислите да је он ишао кући молити Оченаш.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

NISTA ONI NISU DALJE ODMAKLI OD MONTENEGRA

25.09.2020. 14:19

KRIMINAL, KORUPCIJA, kao i u ostalim drzavama nastalim na teritoriji Jugoslavije, samo sto se oni kriju iza toboze clanstva u EU. Zamislite, kad bi se tako prepucavala Angela Merkel sa svojim predsednikom Valterom Stajnmajerom (Walter Steinmeier) oni bi oboje bili u kratkom roku smenjeni .

S juga

25.09.2020. 15:08

Okreni, obrni ipak je gosp. Plenkovic u ovom slucaju prema Ustavu RH i vazecem zakonu u pravi. U nas ipak svi zavrse u zatvoru koji prekrse zakone, samo sudski procesi traju predugo i to treba popraviti jer ako to.dugo traje daje sliku da se "isplati" krasti ali ne sitno. Nazalost. Kriv je, u zatvor i vrati ukradeno. To bi odvracalo od kriminala. Drugo, optuznice pisu "amateri" a brane vrhunski advokati. Ti vrhunski bi trebali pisati optuznice i dobro ih platiti i onda bi sve bilo bolje, po mom skromnom misljenju.

maniks

25.09.2020. 16:39

To u Srbiji ne moze da se desi. Sta da vam radim krvati kad nemate velikog vodju. Ovako malo se pita Milanovic, malo Plenkovic ,pa malo ovaj, pa malo onaj ..e to u Srbiji nema, kod nas se pita samo jedan covek .

Ivan Zgrozeni

25.09.2020. 19:44

Pravoslavci "mole" Oce nas. Katolici, Ave Marija. To je zbog korupcije. Ne obracaju se direktno nego preko posrednika. Mole Mariju da se zauzme za njih k'o da je advokat i zastupa ih pred Tuzilastvom.