НОЖЕМ ИЗБО СУПРУГУ, ПА ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ : Крвава породична трагедија у Сарајеву!

О. МАТАВУЉ

23. 09. 2020. у 01:12

ТЕШКА породична трагедија одиграла се у недељу вече сарајевском насељу Илијаш, где је Мухарем Гараплија (55), како се сумња, ножем убио своју супругу Саџиду (57), а потом је покушао да изврши самоубиство.

НОЖЕМ ИЗБО СУПРУГУ, ПА ПОКУШАО ДА СЕ УБИЈЕ : Крвава породична трагедија у Сарајеву!

Фото Аваз

Злочин се догодио око 21 час у њиховом стану, у Улици Хашима Спахића. Мухарем је са тешким повредама превезен у клинички центар где је оперисан и задржан на Клиници за анестезију и интензивно лечење, под надзором полиције.

- У стану су пронађене две повређене особе. Одмах је констатована смрт С. Г. услед повреда које су нанесене оштрим предметом. Њен супруг М. Г. је такође имао видне повреде и превезен је у УКЦ Сарајево - саопштио је МУП Кантона Сарајево.

Како федерални медији пишу, злочину је претходила жестока свађа између супружника и верује се да је Мухарем ножем насрнуо на супругу, а потом покушао да пресуди сам себи.

Свађу су чуле и комшије али нико није реаговао јер је, како тврде, то била уобичајена појава из стана Гараплија. Наводно су се супружници често свађали, а у више наврата је интервенисала и полиција.

ИЗУЗЕТ НОЖ

УВИЂАЈ на месту злочина извршили су криминалистичка полиција МУП Кантона Сарајево, дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва у Сарајеву, и судски вештак медицинске струке.

 Полиција на терену, Фото архива

- Током увиђаја пронађени су и изузети предмети ради документовања кривичног дела. Тело преминуле је превезено у просектуру "Баре" ради обдукције, а полицијски службеници настављају рад на документовању кривичног дела убиства - саопштио је МУП Кантона Сарајево.

Стравични злочин откривен је тек по доласку њиховог сина. Наиме, он није могао да уђе у кућу јер су улазна врата била закључана изнутра. Позвао је ПС Илијаш, која је свега десетак метара, удаљена од њихове зграде. На ноге су подигнути и ватрогасци који су преко балкона ушли у стан и затекли стравичан призор.

- Чула сам полицајце како говоре да је она мртва и да је измасакрирана, а Мухарем је давао знаке живота, али је такође био тешко повређен - причају комшије.

Они кажу да и поред бројних свађа којима су сведочили не могу да верују да је Мухарем био у стању да почини тако страшан злочин.
 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)