ДАНАС ЈЕ САХРАНА МАЛЕ НИКОЛИНЕ (11): Девојчица изгубила живот у пожару, мајка и очух неутешни

Новости онлине

21. 09. 2020. у 00:36

ДАНАС ЈЕ САХРАНА МАЛЕ НИКОЛИНЕ (11): Девојчица изгубила живот у пожару, мајка и очух неутешни

Фото: Принтсцреен

САХРАНА трагично настрадале 11-годишње Николине, која је у ноћи са петка на суботу изгорела у трошној бараци у Јајцу, биће обављена данас у 14 сати у Бистрици, потврдио је њен очух Суад Ћосић.

Породица је још у шоку након ватрене стихије која је захватила бараку у којој су са троје деце Суад и Неда Брдан живели без струје и воде.

И јуче су бројни грађани Јајца, као и представници градских институција, обилазили Ћосиће.

- Хвала свим добрим људима који су нам одмах прискочили у помоћ, заиста сам им захвалан - казао је за Аваз Суад Ћосић.

Додаје да је супруга данас много боље.

- Тешко нам је, она је сад боље, али је првог дана била лоше и морала је да прими инјекције за смирење. Покушао сам да спасим Николину, али то је био јак пожар, није јој било спаса - истиче Суад.

Општина Јајце породицу Ћосић је сместила привремено у стан за хитне случајеве који је већ неколико година у надлежности Центра за социјални рад и ставила се на располагање да трајно ријеши стамбено питање ове породице.

- То је од социјалног привремени смештај док се нађе неко решење, да ли ће успети то, још ништа не знамо - каже Суад Ћосић.

Суад и Неда имају бебу од десет дана и још једну девојчицу од годину и четири месеца.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

MiR

21.09.2020. 13:40

Kad cujem ovo "ocuh" kosa mi se digne na glavi. Sta rade te zene koje samo radjaju decu sa svakim a ne znaju da je cuvaju?? Valjda se prvo deca spasavaju! Ocuh je tu da je spreci, je li? Jadan pravi otac i ta deca bez njega.