НАШАО ЈЕ СА КИМ ДА СЕ КАЧИ: Узео је паре из касе, кренуо да бежи, а онда је Азра ПОЈУРИЛА за њим! (ФОТО+ВИДЕО)

Novosti online

11. 09. 2020. у 13:31

ДА се крађа не исплати научио је на болнији начин мушкарац у Сарајеву, који је иза решетака завршиозахваљујући - жени!

НАШАО ЈЕ СА КИМ ДА СЕ КАЧИ: Узео је паре из касе, кренуо да бежи, а онда је Азра ПОЈУРИЛА за њим! (ФОТО+ВИДЕО)

Фото: Фејсбук и Инстаграм

Сигурносна камера у једној продавници на Башчаршији је забележила сцену покушаја пљачке, а херој дана била је радница која је успела да свлада лопова и преда га полицији.

Азра Бећировић је захваљујући физичкој спремности успела да стигне пљачкаша, савлада га и преда полицији.

- Данас је један Ром, који је глумио мигранта, искористио тренутак у којем сам накратко била одсутна од радног пулта, отворио касу и украо одређену количину новца. Чула сам да се каса отвара и видела особу која узима новац. Почео је да трчи, а и ја за њим. Трчао је према Логавиној улици, а кад је схватио да се тамо налази полицијска станица, кренуо је у супротном смеру. Направио је ту круг, пошао кроз пасаж поред Јеврејске синагоге, затим изашао на главну улицу - прича Бећировићева.

Све време је, наставља причу, викала за њим да је лопов, након чега се у потрагу укључило и неколико грађана који су помогли Азри.

- Након одређеног времена чула сам повике "полиција, полиција", али били су у цивилу и нисам знала да ли су то заиста полицајци. Сустигла сам коначно лопова који је бацио новац. Покупили смо новац, полицајци су се представили и лопов је врло брзо ухапшен. Касније сам схватила да је могао бити наоружан, има нож, али нисам у том тренутку размишљала о томе. Драго ми је да је све завршило добро - рекла је Азра.

С обзиром на чињеницу да је дипломирала криминалистику, њена реакција је била природна иако овакве ситуације и нису баш уобичајене.

 

#azraratnica 💪🥰 Azra Becirovic

Posted by Samra Dortbučuk on Thursday, September 10, 2020


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)