СРПСКА ПОСЛАНИЦА О РЕАКЦИЈАМА НА ЊЕН ГОВОР У САБОРУ: Стизале су поруке свакаквих садржаја, али се на то не обазирем (ВИДЕО)

Novosti online

04. 08. 2020. у 09:02

СРПСКА ПОСЛАНИЦА О РЕАКЦИЈАМА НА ЊЕН ГОВОР У САБОРУ: Стизале су поруке свакаквих садржаја, али се на то не обазирем (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

Саборска посланица СДСС-а Ања Шимпрага која је одржала историјски говор у сабору о искуству из колоне у којој је као осмогодишња девојчица морала напустити Книн током Олује, гостовала је синоћ у Дневнику Нове ТВ, где је казала како су реакције на њен говор у сабору углавном добре, али је било и негативних коментара.

- Моје комшије Хрвати и Срби су задовољни мојим наступом, кажу да позивам на љубав и мир и то је оно што нам свима треба. Било је негативних коментара, стизале су поруке свакаквих садржаја, али се на то не обазирем. Сматрам да смо на добром путу - каже Шимпрага.

Од обележавања 25. годишњице Олује у Книну, на којем ће бити и потпредседник владе Борис Милошевић из СДСС-а, Шимпрага, каже, очекује да се настави све што је започето.

Упитана што очекује од говора Анте Готовине, који ће такође говорити у Книну, Шимпрага каже како очекује да настави у истом тону како је говорио након ослобађајуће пресуде у Хагу, преноси Index.hr.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)

maniks

04.08.2020. 10:30

Gospodjice Anja., casno , hrabro iposteno predstavljajte Srbe u saboru i trazite sve ono sto hrvati imaju u Srbiji. Da se vrate Srbi kao konstutivni narod u ustav kao sto je bio, da se vrati naziv Srpska krajina , da se vrate Srbi na svoja ognjista i u saboru pricati Srpskim ekavskim govorom.