ОД ГАРДЕРОБЕ, ДО СКУПОЦЕНИХ ВИНА: Велика заплена Управе за индиректно опорезивање БиХ (ФОТО)

В. М.

30. 11. 2022. у 17:50

СЛУЖБЕНИЦИ Управе за индиректно опорезивање БиХ, Регионални центар Тузла, у неколико одвојених акција на неколико локација у сарадњу са локалном полицијом одузели су већу количину скупоцених вина, дувана и текстила у вредности од око 206.000 КМ.

ОД ГАРДЕРОБЕ, ДО СКУПОЦЕНИХ ВИНА: Велика заплена Управе за индиректно опорезивање БиХ (ФОТО)

фото:В.Митрић

Приликом само једног претреса у тузланском крају пронађена је 631 боца скупоцених вина без акцизних маркица, као и документација о недозвољеном пословању.

Потом су пронашли с већу количину робе страног порекла за коју није постојала законом прописана документација (тренерке, дуксерице и то 2.124 комада.

У сарадњи са тузланским полицајцима и њииховим колегама из Полицијска управа Градачац, код две породице пронашли су већу количину дувана, који није био обележен на законом прописани начин. Укупна количина одузетог ситно резаног дувана је 190 килограма.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

НАМА ЈЕ СРБИЈА СВЕТИЊА, А ЊИМА ПОСЛОВНИК: Јака порука председника Вучића након хаоса који је правила опозиција

РАЗЛИКА између нас и њих је што је нама Србија светиња, а њима пословник. Ми смо показали да смо спремни и да чујемо и саслушамо све, а они нису у стању да чују ништа. Када год мисле да ће неког да заплаше, они морају да погледају себе у лице. Срећом, такве кукавице Србију не воде и никада је неће водити.

02. 02. 2023. у 13:42

ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

"ВИ ЈУНАЦИ ДА МЕ БИЈЕТЕ" Вучић оштро против опозиције - Надали су се капитулацији, сад кад виде да тога нема, пропало им је све

У СКУПШТИНИ Србије данас је дошло до инцидента када су након скандирања посланици опозиционих странака прекинули обраћање председника Србије Александра Вучића.

02. 02. 2023. у 14:04

Коментари (0)

СВЕЧАНО ПРЕСЕКАО ВРПЦУ: Ћустићева жена се породила код куће - старији син присуствовао