НОВА СТРАШНА НЕСРЕЋА У ХРВАТСКОЈ: Судар аутомобила из Француске и Аустрије

Новости онлине

08. 08. 2022. у 22:27

НА ПУТУ од Горње Плоче према Удбини, у судару два аутомобила, са држављанима Француске и Аустрије, повређено је шест особа, а возач из Француске накнадно је од задобијених повреда преминуо у болници у Госпићу.

НОВА СТРАШНА НЕСРЕЋА У ХРВАТСКОЈ: Судар аутомобила из Француске и Аустрије

Фото: ЕПА

Судар се догодио око 15 часова, а због увиђаја и санације пута, саобраћај је био у прекиду до 19.40 сати када је нормализован.

Директорка болнице у Госпићу, Сандра Чубелић, рекла је да је њима довезено шест пацијената из те саобраћајне несреће, од којих је петоро француских држављана.

- Возач из Француске довезен је без свести и без реакције зеница, па је, упркос реанимацији, подлегао повредама и биће упућен на обдукцију - рекла је Чубелић.

Његова супруга, син, ћерка и још један младић такође су повређени, од којих је 15-годишњи син задобио преломе лобање и карлице, те је због тежина повреда превезен на хирургију загребачке Клинике за дечије болести.

Осталих четворо пацијената је хоспитализовано у Госпићу, једна особа са тешком повредом, а троје за сада имају лаке телесне повреде, с могућношћу преквалификације у теже.

Француски држављани су се возили у Форд Фокусу француске регистрације, а аустријски у Мерцедесу загребачке регистрације. Током увиђаја саобраћај се одвијао путем према Грачацу.

(Вечерњи лист)

БОНУС ВИДЕО: Саобраћајна несрећа код Зворника

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ У ПАНАМИ: Да ли ово убиство има везе са Радојем Звицером?! (ВИДЕО)

У ПАНАМСКИМ медијима објављен је снимак са места убиства мушкарца између 40 и 45 година који је убијен у петак поподне. Према наводима тамошњих медија још увек није откривен идентитет убијеног који је убијен у белом аутомобилу.

30. 09. 2022. у 23:53

Коментари (0)

ОКАНОВИЋ ТОКОМ РАТА ЖИВЕО У ЛАЗОВИЋЕВОМ ДОМУ: Због онога што је учинио за мене, првом сину сам дао име Данило