УСТАШКА МЛАДЕЖ: Матуранти у Славонском броду се сликали са нацистичким поздравом, с њима насмејана професорка

Срна

26. 05. 2022. у 10:58

ПРОФЕСОРКА хрватског језика у Индустријско-занатској школи у Славонском Броду објавила је на свом "Фејсбук" профилу фотографију матураната који са береткама на глави држе деснице у ваздуху у знаку нацистичког поздрава, преноси портал "Индекс".

УСТАШКА МЛАДЕЖ: Матуранти у Славонском броду се сликали са нацистичким поздравом, с њима насмејана професорка

Фото: Printscreen

Будући ЦНЦ оператери имају црне мајице на којима пише "За норијаду спремни!", али и маскирне панталоне. На фотографији је и њихова професорка хрватског језика Нивес Ромањек, која их са осмехом гледа са стране, исто у комбинацији црне мајице са натписом и маскирних панталона.

Директор те школе Лука Младиновић рекао је да је згрожен и фотографијом и објавом на друштвеној мрежи, те навео да није приметио спорне натписе, иначе би, како каже, реаговао.

Фото: Printscreen

- Наравно да то не подржавамо. У школском су дворишту имали само беретке, нисам приметио спорне натписе. Сви су били јако весели и ја сам их тамо лично поздравио, те испратио у поворку градом. Нисам приметио спорне натписе, иначе бих реаговао - рекао је он за "СБплус", коментаришући фотографију.

Он каже да је пуно ученика, па је тешко обратити пажњу на све, али да је разредна требала да реагује.

- Индустријско-занатска школа је и те како осетљива на овакве ствари. Нипошто не стојимо иза тога. Још једном ћемо све проверити и утврдити одговорност - рекао је директор.

БОНУС ВИДЕО: БОЛ У БАЊАЛУЦИ НЕ ПРЕСТАЈЕ 30GODINA:Majke 12 беба које су убиле УН и потресна песма о њиховој деци

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

СЦЕНА КОЈА СЕ ПРЕПРИЧАВА: Малишан одговорио ТАЧНО на Путиново питање, а он га је ИСПРАВИО - нема граница! (ВИДЕО)