"НЕКА БЛОКИРА САМ КАД ЈЕ ФРАЈЕР!" Пленковић одговорио Милановићу - О уласку Финске и Шведске у НАТО се може разговарати, али...

Танјуг

26. 04. 2022. у 22:45

ХРВАТСКИ премијер Андреј Пленковић позвао је данас председника Зорана Милановића, да сам блокира прикључење Финске и Шедске када, како је рекао, већ седи на самитима НАТО, да не чека да то уради хрватски парламент.

НЕКА БЛОКИРА САМ КАД ЈЕ ФРАЈЕР! Пленковић одговорио Милановићу - О уласку Финске и Шведске у НАТО се може разговарати, али...

Фото: Танјуг/Хина/Марио Стрмотић/Едвард Сушак

- Нека он одмах блокира, као неко ко седи на НАТО самитима, зашто пушта сабор да то учини кад је фрајер - рекао је Пленковић, преноси Хина.

Он тврди да би Милановић пропустио ту тему на предстојећем састанку на врху у Мадриду, али би потом то тражио од парламента.

Милановић је раније данас изјавио да Финска и Шведска не могу да уђу у НАТО док не буде промењен Изборни закон у БиХ и да до тада хрватски парламент "не сме да ратификује било чије приступање" Алијанси.

Рекао је и да се о уласку Финске и Шведске у НАТО може разговарати, али је то, како је навео, "опасна авантура".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић...

ИЛОН МАСК ПРЕД 158 МИЛИОНА ЉУДИ: "Погледајте само шта је урадио Новак Ђоковић..."

НОВАК Ђоковић и када не игра тенис успева да себе уврсти у најновије најважније вести, и то не само када се о спорту ради. Илон Маск, један од најбогатијих људи света, за то се побринуо.

26. 09. 2023. у 20:37

Коментари (1)

НИКОЛА ЈОКИЋ ПРОГОВОРИО О РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ СРБИЈЕ! Најпре о Мундобаскету, а онда и главна тема: Олимпијске игре Париз 2024!